Рада Церков 6 червня проводить Ходу за сім'ю у форматі телемарафону
Анонси
01.06.2021
В умовах пандемії коронавірусу щорічний «Марш на захист життя та сім’ї», що об’єднує різні релігійні конфесії України, перенесено в онлайн-площину

Щорічний міжконфесійний «Марш на захист життя та сім’ї» був запланований і анонсований на червень 2021 року, однак, щоб уникнути великого скупчення людей і дотриматися карантинних обмежень у зв’язку із пандемією коронавірусної інфекції, Радою Церков було ухвалено рішення не скасувати його, а перевести в інший формат.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише poklik.media.

Минулого року вже проходив телемарафон «Україна за сім’ю». Цьогоріч оргкомітетом також запланована пряма трансляція заходу під назвою «Сім’я на карантині». Ведучі разом з гостями будуть обговорювати виклики, з якими стикаються сім’ї в умовах карантину, обмеженого простору, онлайн-навчання тощо.

Розглядатимуться проблеми, які раніше вдавалося обійти стороною, але які в зв’язку з карантином гостро постали перед сучасними сім’ями, подружніми парами, батьками й дітьми: криза у відносинах, збільшення кількості розлучень, а також можливі шляхи вирішення подібних проблем.

До участі в телемарафоні «Сім’я на карантині», що відбудеться 6 червня 2021 року о 17:00, запрошені не тільки священники, а й фахівці зі шлюбно-сімейних відносин, психологи, експерти, бізнесмени, консультанти.

Під час телемарафону ведучі запрошуватимуть у кожну з 5-ти кімнат свого “будинку щастя” гостей-експертів, з якими спілкуватимуться на різноманітні теми.

Читайте також: Рада Церков: Аборт ― це зло, і наші закони повинні на це вказувати

Як побудувати родину, щоб всі відчули себе в ній щасливо, говоритимуть з Адріаном Буковинським у “вітальні”. На “кухні” ведучі спробують з’ясувати, як розподілити ролі в родині. У “кабінеті” піднімуть питання правильного поєднання роботи та сімейних обов’язків. В дитячій говоритимуть на теми виховання, а у “спальні” сексолог Маргарита Шавловська надасть поради подружжям щодо інтимних стосунків.

Наприкінці телемарафону Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій планує видати спільний маніфест. Проведення ефіру відбудеться на телеканалі «Надія», в соціальних мережах якого був розміщений анонс. Ретранслюватимуть подію й на інших онлайн-майданчиках.

Джерело: poklik.media

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

АнонсиВсе для сімейВсе для церков
Останні новини
Останні новини