В Одесі пройшов традиційний Молитовний сніданок
Національні молитовні сніданки
20.12.2023
Вже понад 50 років доброю традицією більшості демократичних країн світу є проведення молитовних сніданків. У міжнародному культурному центрі UNION в Одесі також пройшов традиційний Молитовний сніданок

Захід зібрав представників органів влади та місцевого самоврядування, духовенства, народних депутатів, бізнесменів, волонтерів, які об’єдналися в молитві за Україну.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Заступник Одеського міського голови Павло Вугельман зазначив символічність проведення заходу саме у міжнародному культурному центрі, адже UNION в перекладі з англійської - «єднання», пише omr.gov.ua.

«Сьогодні на вулицях Одеси можна почути різні мови, побачити людей різних національностей, які розуміють одне одного. А молитва - найсильніший інструмент єднання. Я вдячний організаторам за регулярне проведення цього заходу», - сказав Павло Вугельман. 

Сила таких молитовних сніданків у тому, що люди завдяки спілкуванню посилюють один в одному віру в Перемогу та краще майбутнє. Молитовний сніданок дає можливість об’єднатися, спільно віддати шану усім, хто поклав життя за свободу України, усім, хто зараз захищає її від ворога та працює над відновленням країни.

Також під час сніданку гості могли взяти участь у щорічному проєкті «Збери добрий подарунок». Ці подарунки отримують діти з інтернатів, дитячих будинків і діти з особливостями розвитку.

Джерело: omr.gov.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Національні молитовні сніданкиХристиянський світСуспільство
Останні новини
Останні новини