Ключові соцмережі блокують відео, де християни закликають до примирення та єднання на масових протестах
27.06.2020
Сенатор Джош Хоулі, звинуватив Instagram, Twitter та інші популярні соцмережі в цензурі християнського контенту. Хоулі вимагає пояснень від керівників корпорацій. Сенатора обурили випадки блокування відео, які викладають християнські активісти, з християнських мирних служінь, які ті проводять на вулицях, в місцях масових протестів, з метою єднання людей та їх примирення.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Республіканець від штату  Міссурі поділився публікацією Шона Фейхта у Твіттері, де той стверджує стверджував, що технологічні гіганти блокують його відео з вуличного богослужіння, без пояснення причини.

Сенатор повідомляє, що Технологічні гіганти, такі як Інстаграм, навмисно блокують християнський контент, особливо ті відео, які стосуються служінь поклоніння Богу на місцях недавніх погромів та заворушень.

«Ось до чого ми в Америці докотились, - йдеться в твітті, - Instagram тепер класифікує відео поклоніння Богу,  як шкідливу або неправдиву інформацію. Де ж релігійна свобода? А свобода слова? Це що, цензура?"

Мешканець Каліфорнії та батько чотирьох дітей, відео якого блокує інстаграм говорить, що він дізнався про те, що відбувається з його відео після того, як інші користувачі почали скаржитись йому, що вони не можуть поділитися чи переглянути вміст відео.

На відео під назвою "Поклоніння на місці протестів у Сент-Луїсі" є зібрання людей різного кольору шкіриякі проповідують та моляться разом. 

Джерело: foxnews

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини