Спорт, як засіб євангелізації серед молоді
Молоде життя
18.08.2021
В епоху постмодернізму та віртуального світу соціальних мереж дуже важко знайти підхід до сучасної молоді, саме тому методи євангелізації постійно змінюються.

У світлі недавніх Олімпійських ігор та яскравих свідчень християн-призерів, стає очевидно, що одним з методів євангелізації є спорт. Адже це чудовий спосіб зруйнувати бар’єри поколінь та свідчити мільйонам. Про це йдеться на сайті christianpost.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Отже, в чому переваги спорту для Євангелізації:

1)    Спорт - це місце, де люди будують відносини навколо спільної мети та докладають спільні зусилля граючи в одній команді. Знаходячи точки дотику з людьми через спорт, ви можете легко розпочати з ними розмову про Ісуса.

2)    У цьому році участь в Олімпіаді приймали багато спортсменів-християн, які неодноразово свідчили про свою віру в Бога, яка є основою їх кар’єри. Їх приклад можна вважати пусковим майданчиком для багатьох розмов про Біблію та Ісуса.

3)    Поєднання віри та пристрасті до улюбленої справи є основою спортивного служіння. Хорошим способом розповісти про Біблію та Ісуса може стати проведення аналогії між тренуваннями та життям з Богом, наприклад виховуючи  цілеспрямованість у спорті, ми також повинні бути наполегливими у нашому духовному житті. У 1 посланні до Коринфян написано: «Хіба ви не знаєте, що ті, хто на перегонах біжить, усі біжать, але нагороду приймає один? Біжіть так, щоб одержали ви!»

Наш Бог звертався до людей різними способами, тому ми, як християни повинні використовувати усі наші ресурси для виконання Великого доручення.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Молоде життя