ЛГБТ спрямовує пропаганду на дітей. Студія Pixar випустила перший ЛГБТ-мультфільм Out
25.05.2020
Студія Pixar представила короткометражний мультфільм Out (Вихід). Він вийшов на сервісі Disney+ і став першим проектом Pixar, де головні персонажі є гомосексуальною парою.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це йдеться на сайті 112.ua

Короткометражка входить в серію проектів SparkShorts, які дають можливість розкрити потенціал окремих художників. В рамках програми співробітникам студії дають шість місяців і обмежений бюджет для створення проекту. Раніше в рамках SparkShots було опубліковано мультфільм про дружбу кошеняти та пітбуля.

Нова дев'ятихвилинна анімація розповідає про Грега та його бойфренда Мануеля, яким належить переїзд в мегаполіс.

Як ми бачимо, ліберальні сили добилися не тільки того, що тема ЛГБТ фігурує у фільмах для старшої аудиторії, а вже й у дитячих мультфільмах. ЛГБТ-спільнота поширює свої збочення через мультфільми дітям, які є назахищеними морально і психологічно!

Варто зазначити, що дані ініціативи розпочинаються з лозунгів про захист від дискримінації, про рівність і т.д., як ми зараз спостерігаємо це в Україні. 

Нагадуємо, що на початку травня Уряд схвалив приєднання до „Партнерства Біарріцˮ, що змусить Україну ратифікувати Стамбульську конвенцію та прийняти закони щодо ЛГБТ. Детальніше про це тут.

Враховуючи викладене, нам як християнам необхідно активізуватися, аби проголошувати сімейні, християнські цінності через медійні ресурси: створювати ролики, мультфільми, пісні і т.д., які будуть популяризувати сім'ю, яку задумав Бог. 

Джерело: 112.ua

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини