В Одесі відкрили місіонерський центр Всеукраїнського союзу церков ЄХБ та руху примноження церков «Synergy»
Християнський світ
19.09.2024
14 вересня пастори церков, місіонери та служителі ВСЦ ЄХБ звершили молитву та відзначили початок служіння центру «Synergy»
Керівник комітету організації нових церков Руслан Ширинга розповів про цей проект.
Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!
Центр – це місце, де зібрано людей, які шукають, зрощують, споряджають та відправляють місіонерів на заснування нових церков. Тут надаватимуть духовну підтримку, проводитимуть навчання та поширюватимуть ресурси для місіонерів, щоб вони могли ефективно відповідати на сучасні виклики і розвивати нові християнські спільноти.
 
Наша країна потребує реформування. Створення нових церков – можливість, щоб протистояти злу, зрощувати лідерів, які будуть дбати про суспільство і впливати на країну. Тому це служіння насправді на часі.
 
Присутніх на відкритті привітали заступники голови ВСЦ ЄХБ Роман Вечерківський та Василь Фурта, керівник комітету зовнішньої місії Едуард Петров, керівник комітету організації нових церков і благовістя Руслан Ширинга, місіонер Ерік Йодіс, голова Одеського обласного обʼєднання Олександр Димов, ректор Одеської богословської семінарії Олександр Гейченко, керівник Руху молитовних сніданків в Україні Павло Унгурян.
 
Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

 
Християнський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини