Новий закон в Німеччині: тепер можна офіційно оголосити про зміну статі без формальних вимог
Європа та світ
17.04.2024
“Найпохмуріший день для жінок у післявоєнній історії Німеччини”, — так газета “Bild” прокоментувала набуття чинності закону про “самовизначення” (Selbstbestimmungsgesetz)

Завдяки рішенню правлячої в Німеччині коаліції СДПН-Лівих-ВДП можна офіційно оголосити про зміну статі без будь-яких формальних вимог – при чому щороку. Так чоловіки у Німеччині зможуть видавати себе за жінок та отримувати від цього різні вигоди, як це вже має місце в багатьох інших країнах, наприклад, у сфері спорту, у в’язниці чи навіть армії (випадок Іспанії, де один зі солдатів “оголосив себе” жінкою заради вищої платні).

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Як повідомляє щоденна газета “Bild”, тепер німецькі чоловіки де-факто на підставі усної заяви зможуть отримати всі привілеї, на які мають право жінки. По суті, це означає скасування цих привілеїв – ба більше, це наражає жінок на багато принижень і неприємностей. Це включає спільні роздягальні чи туалети з людьми, які вважають себе жінками, пише catholicnews.org.ua.

Як наголошує “Bild”, очевидно, що повсюдно акцептується полегшення життя для “справжніх” транссексуалів, тобто людей, які справді мають сексуальні розлади. Однак закон про самовизначення йде набагато далі, і тут ніхто не дбає про жінок; все відбувається за їхній рахунок. Цим самим світ для них стане ще небезпечнішим місцем.

Зміну ухвалили минулої п’ятниці. Зрештою, з 1 листопада кожен у Німеччині зможе заявити, чи він “чоловік”, чи “жінка”, чи “особа різнорідності” (нім. divers). Не потрібно буде надавати результатів дослідження, експертних висновків чи судового рішення. Одним словом: ідеологія трансгендерності буяє...

Джерело: catholicnews.org.ua

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Європа та світЗаконодавствоЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини