Трансгендерам хочуть пришивати статеві органи померлих
Загрози та виклики
16.10.2020
Лікарі Массачусетської лікарні в Бостоні просять дозволу на проведення першої в своєму роді операції з прикріплення пеніса померлого чоловіка жінці-трансгендеру.

Операція, яка ще не була офіційно затверджена, передбачає прикріплення пеніса донора до паху біологічної жінки.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Федеральні правила щодо донорів забороняють використання васкуляризованих композитних алотрансплантатів - забір тканин при донорстві органів певних частин тіла, таких як кінцівки та геніталії, за виключенням випадків надання згоди ще до настання смерті чи дозволів від найближчих родичів донора після смерті.

"Якщо ми змогли пересадити справжню структуру пеніса, це буде квантовий стрибок", - сказав доктор Кертіс Цетруло, пластичний та реконструктивний хірург із лікарні штату Массачусетс, повідомляє MedPage Today.

"Це, звичайно, розширює наші межі", - Цетруло додав: - "Ми готові це зробити, і ми могли б зробити це досить швидко, якщо отримаємо дозвіл. Я сподіваюся, що ми зможемо це зробити. Це було б надзвичайно корисним для багатьох пацієнтів, які ідентифікують себе як трансгендери".

Читайте також: Нідерланди легалізують евтаназію дітей

Есперти запевняють що коли мова йде про трансгендерів,  медична галузь зовсім не переймається здоров’ям громадян, а ставить за мету отримання надприбутків від цих маніакальних операцій та супутніх проблем які будуть згодом виникати.

"Завдяки майже постійному просування гендерної ідеології, суспільство повелося на брехню про те, що люди можуть змінити стать", - сказала журналістка-розслідувач Дженніфер Білек.

За її словами пришивання статевого органу мертвої особи для створення образу псевдо повноцінності через зміну статі показує, наскільки зловмисною стала пропаганда трансгендерності в західних культурах.

"Нам повинно бути соромно, але ми це святкуємо. Цих медичних працівників, яких ми розхвалюємо, слід притягувати до відповідальності, бо вони набивають кишені на болі молодих людей, а потім ще раз набивають, щоб вилікувати некроз, який виникає від прикріплення мертвих плоть до живих тіл".

Сьогодні ми бачимо, як погоня за зміною статі доходить до абсурду. Це небезпечні наслідки гендерної ідеології. Закликаємо молитися, аби Господь зупинив це безумство. 

За матеріалами: christianpost.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики