У Канаді ЛГБТ-натовп ледь не розірвав вуличного проповідника. Шокове відео
Європа та світ
16.09.2020
Вуличного проповідника та керівника місіонерської організації Christ’s Forgiveness Ministries Девіда Лінна (David Lynn) фізично атакувати ЛГБТ-активісти. Вони проявляли нечувану агресію та нетерпимість по відношенню до християн за намір звершити водне хрещення в одній з водойм міста Ванкувер, що у Канаді.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Отже, 31 серпня Девід Лінн проводив водне хрещення у відкритій водоймі Ванкувера. Чимало людей – чоловіки, жінки, дорослі, підлітки – виявили бажання взяти участь у цій важливій події та охреститися, повідомляє «Всі разом!»

Але агресивні активісти руху ЛГБТ спробували зірвати подію. Вони перешкоджали проведенню хрещення, проявляли максимальну ненависть та агресію щодо християн, вигукували образливі висловлювання, демонстрували сороміцькі жести, жбурляли різними предметами.

Від самого початку проповідник звернув увагу всіх на те, що він тут не для того, щоб говорити із тими, хто не хоче чути його послання. Девід Лінн чітко артикулював, що він не цілить у якусь конкретну спільноту. Він пояснив всім: «Я тут лише для того, щоб охрестити людей, які мають бажання почути моє послання та прийняти його».

Але агресивний ЛГБТ-натовп не заспокоювався. Гомосексуалісти та лесбійки почали становити загрозу життю і здоров’ю Девіда Лінна і тих, хто прийшов його почути і охреститися. Тоді кілька десятків поліцейських були змушені втрутитися: вони оточили Девіда та групу людей, щоб допомогти їм безпечно підійти до води. Але і там – вже у воді – ЛГБТ-агресори розгорнувши шестиколор, вигукували непристойні слова на адресу проповідника та хрещаємих, намагалися зірвати таїнство.

Увесь час поліція міцним кордоном тримала обороні навколо групи мирних християн, щоб їх не вбили і не покалічили ЛГБТ-злодії. Хрещення відбулося, підлітки і дорослі прямо з натовпу підходили з проханням охрестити їх. Вигукували «Слава Ісусу» та «Алілуя».

Цей шоковий прецедент в чергове продемонстрував, яку загрозу свободі слова, свободі віросповідання і взагалі демократичним свободам складає рух гомосексуалістів та лесбійок. «Ми прийшли до того часу, коли в Канаді християни не можуть вільно ходити містом. Ми наблизилися до того моменту в Канаді, коли бути християнином стало табу. Тут так багато ненависті та насильства», — коментує проповідник Девід Лінн.

Відео цієї події шокувало всіх, а тому тисячі людей поділилися ним у соціальних мережах.

Після завершення хрещення в оточенні поліції Девіда посадили в автомобіль і відвезли у безпечне місце. Після цього випадку він продовжив вуличні служіння благовістя в інших містах Канади.

Закликаємо молитися, аби Господь зупинив руйнування моральних та сімейних цінностей у світі.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини