У Німеччині понад 30 років дітей свідомо віддавали у сім’ї педофілів
22.06.2020
У 1970-х в Німеччині стартував експеримент, пов’язаний із спільним проживанням педофілів і дітей для виявлення впливу ранніх сексуальних зв’язків на останніх. Протягом 30 років з дозволу берлінської влади професор психології Гельмут Кентлер поміщав безпритульних та позбавлених батьківського піклування дітей у “сім’ї”, де чоловіки з педофільськими відхиленнями мали ними опікуватися

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Кентлер стверджував, що ці люди будуть особливо люблячими прийомними батьками (щоправда, природа такої “любові” була девіантною). Професор був ключовим науковцем у Берлінському центрі навчальних досліджень, а тому не дивно, що керівництво таким проектом взяв у свої руки. Він був переконаний, що сексуальний контакт між дорослими та дітьми нешкідливий, і для доведення цього організував створення “прийомних будинків”, де педофіли мали проживати з дітьми спільно.

Професор Гельмут Кентлер

У ході цього експерименту десятки років діти зазнавали насильства з боку своїх опікунів. Та найбільш вражає позиція Берлінської служби захисту дітей і політиків Сенату, які, знаючи про експеримент, закривали очі на те, що відбувалося за зачиненими дверима в таких прийомних сім’ях, або навіть схвалювали дії Кентлера. Про це можна судити з факту отримання прийомними батьками-педофілами регулярної допомоги по догляду.

Про жахливий антилюдський експеримент широкій публіці стало відомо кілька років тому, коли деякі з його жертв почали говорити про пережите в дитинстві. Тоді розпочалося дослідження цієї програми Університетом Хільдесгайма для доведення правдивості свідчень. Нещодавно стали відомі результати розслідування, які доводять багаторічні злочини проти дітей.

Читайте також: Міністерство охорони здоров'я закликало людей на гей-парад, а ПриватБанк пропагує ЛГБТ символіку. Як державні установи рекламують ЛГБТ

Гельмут Кентлер помер у 2008 році, тому зрозуміло, що мова про притягнення його до відповідальності не йде. Проте були й інші чиновники та політики, які знали про педофільський експеримент, однак довести їх провину в судовому порядку буде складно, адже утворення цих “прийомних будинків” припадає на кінець 1960-х (вони діяли до 2003 року), а тому термін давності злочину вже сплив.

Питання толерування педофілії в Німеччині не нове. На межі 1970-1980-х деякі політичні сили навіть виносили пропозицію легалізувати сексуальні зв’язки дорослих людей з дітьми. Це стосується, найперше, партії Зелених, яку педофільські скандали супроводжують вже багато років.

З 2013 року професор Франц Вальтер та його колега Стефан Клеча взялися дослідити історію Зелених на предмет лобізму легалізації педофілії. Опубліковані нещодавно у «Frankfurter Allgemeine Zeitung» результати їх розслідування викривають страшну історію партії та інших лівих та ліволіберальних політичних партій.

Професор Франц Вальтер

У 1980-х у ФРН зелені висунули конкретні вимоги щодо змін кримінального кодексу, щоб усунути із законодавства відповідальність за сексуальні зв’язки дітей і дорослих. А причиною цього було не лише теоретичне продовження сексуальної революції та “емансипація” від консервативної моралі, але й цілком практичні інтереси, адже деякі представники партії Зелених практикували такі відносини з дітьми. Деякі молоді активісти ліберальної партії FDP також підтримували такі “відносини”.

Сьогодні ми нерідко чуємо про необхідність дозволу на усиновлення для будь-яких “сімей”. Це мотивується необхідністю матеріального забезпечення та проживання дитини у власній родині. Однак те, що відбувається після всиновлення дітей нетрадиційними сім’ями, де один чи обоє з батьків мають відхилення в сексуальній поведінці, не завжди знаходить правильну оцінку державними службами, покликаними діяти в інтересах дитини.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: c4u.org.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини