У США торгова мережа звільнює робітників, що відмовляються носити символіку ЛГБТ
Європа та світ
22.09.2020
Робітники продуктової торгової мега-мережі «Kroger», були звільнені за те, що відмовились одягати уніформу з символікою та гаслами ЛГБТ, через свої релігійні переконання.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Дві жінки - Бренда Лоусон та Трюді Рікерд зі штату Арканзас, яких звільнили з мережі, написали скаргу в Комісію з рівних можливостей для працевлаштування. Зазначена комісія відреагувала та подала позов до Федерального суду США проти Kroger.

Вказані співробітники заявляють, що вважають гомосексуалізм гріхом, тому не згодні носити символіку ЛГБТ.  Закон про громадянські права 1964 р. забороняє дискримінацію в працевлаштуванні через віросповідання.

"Хоча Лоусон і Рікерд особисто не відносяться вороже до осіб, які належать до ЛГБТ-спільноти, практика цієї спільноти порушує їх релігійні переконання", - йдеться у позові.

Компанія Kroger, яка базується в штаті Огайо, є великою мережею продуктових магазинів, розташованих у 35 штатах. Kroger підтримує ЛГБТ різними шляхами, що дає їм певні іміджеві бонуси.

Комісія з рівних можливостей для працевлаштування стверджує, що Kroger порушив Закон про громадянські права двох жінок та, оскільки ті відмовляються від повторного працевлаштування до компанії, вимагає виплатити їм заробітну плату, витрати на переїзд та пошук нової роботи, а також компенсацію за моральну шкоду.

Джерело: 1.cbn.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ