У Великобританії вимагають закрити клініку, де підліткам міняють стать
Європа та світ
12.10.2020
Єдина державна клініка в Англії, де підліткам змінюють стать - Тавісток. За останні декілька років число звернень до лікарні зросло майже в 20 разів. За зміну статі активно агітують громадські організації трансгендерів.

Кіра Белл звернулася в клініку, коли їй було 16 років. Тоді їй здавалося, що вона повинна бути хлопчиком. Після двох консультацій з лікарем їй прописали гормональні препарати. Зараз Кірі 23 роки, і вона хоче все повернути, передає bog.news

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Мені прописали гормони, і потім була операція, звичайно, це дуже важко перенести. Лікування серйозно травмувало мене, але головне – це рішення виявилося далеко не найкращим», – розповідає Кіра Белл.

Кіра звернулася до суду, щоб врятувати інших підлітків від цієї фатальної помилки. Також позов Кіри підтримала мама дитини-аутиста, яка також хоче змінити стать. Адвокат сподівається, що «це захистить дітей від подібного експериментального лікування», а також на те, що «в майбутньому дозвіл на зміну статі діти і батьки зможуть отримати тільки через суд», пише ВВС.

На фото Кіра Белл

Тавісток пропонує послуги з гендерної ідентифікації для дітей до 18 років, деяким пацієнтам від трьох до чотирьох років. Підліткам у віці від 11 до 16 років в клініці дають такі ж препарати, як і сексуальним маніякам, яких засудили до хімічної кастрації. Це так звані гормональні блокатори, в результаті яких у дітей призупиняється розвиток статевих ознак.

За повідомленням The Times, в минулому році в клініку звернулися 2700 осіб (переважно дівчата) з Англії та Уельсу.

Активісти, які виступають за закриття клініки, влаштували пікет біля будівлі суду. Один з них сказав: «Молодим людям дають гормони і роблять операції, які безповоротно змінюють їх тіло, а пізніше молоді люди розуміють, що вчинили жахливу помилку. Це призводить до депресій і суїциду. Якщо проблема у дитини в голові, чому ці лікарі лікують їх тіло?»

«Заяви про те, ніби підлітки і тим більше діти вибирають гендерне лікування, тому що вони не можуть впоратися з гомофобією – брехня. Вся справа в тому, що зараз незрівнянно більше і частіше обговорюються проблеми статі. Тому і відбувається величезний вибух інтересу до лесбіянок, геїв і бісексуалів», – сказав Пітер Тетчелл, директор лондонського правозахисного фонду.

«Трагічні події в лондонському госпіталі розкривають дуже тривожну картину в нашому суспільстві, де ідеологія випереджає медицину, панує над нею. Чоловікоподібних дівчаток і жінкоподібних хлопчиків перетворюють на вічних пацієнтів», – сказала Сара Дітум, професор соціології з міста Бата.

Як пише Sky News, у Великобританії сотні молодих трансгендерів жаліють про зміну статі і шукають допомоги, щоб повернутися до своєї початкової статі. В кінці жовтня в Манчестері почне роботу благодійна організація для трансгендерів.

Джерело: bog.news

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ