Майже половина України не готова до полегшення карантину — МОЗ. Список областей
22.05.2020
Станом на 22 травня 10 областей України не готові перейти до 2-го етапу зняття карантинних обмежень, введених у зв’язку з коронавірусом

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє pravda.com.ua з посиланням Міністерство охорони здоров’я

Не готові надалі знімати обмеження Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Хмельницька, Чернівецька та Закарпатська області.

А також Київ та Київська область. 

Читайте також: Постанова Кабміну: участь у релігійних заходах — до 10 осіб, у богослужіннях — 1 людина на 10 кв. м споруди, а не залу

У цих областях велика кількість хворих, висока завантаженість ліжко-місць у лікарнях та низьке охоплення населення тестуванням на коронавірус.

Попри це, у Києві готуються повноцінно запускати наземний транспорт з 23 травня і відновлювати роботу метро з 25 травня.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: pravda.com.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!