Українці з усіх куточків США зберуться у Вашингтоні для молитви за Україну
Національні молитовні сніданки
09.02.2022
На фоні збільшення загрози вторгнення російських військ в Україну, 9 лютого в столиці США збереться українська діаспора з усіх куточків Америки, щоб об’єднати свої серця в молитві за збереження миру та добробуту в Україні.

Протягом всієї незалежності України, між Сполученими Штатами та Україною зберігаються міцні партнерські та духовні зв’язки. Важливим фактором дружби двох націй залишається присутність на території Сполучених Штатів багатомільйонної української громади.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини!

Відомо, що Молитовний вечір відбудеться  в одному з готелей в передмісті Вашингтону, де зберуться лідери всіх Українських конфесій США, представники благодійних організацій та місій.

Зважаючи на актуальність заходу до нього долучаються представники Палати Представників, Сенату та оборонних відомств США які відстоюють Українські інтереси та протидіють російській агресії. Захід є закритим для ЗМІ і відвідати його можливо тільки за індивідуальним запрошенням.

Україну представлятимуть представники Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, народні депутати України, та члени платформи Україно-Американського партнерства.  Очолює українську делегацію в США  народний депутат України 6,8 скликань та координатор Україно-Американського партнерства Павло Унгурян.

Молитва покликана об’єднати українців з обох континентів для духовного протистояння викликам агресора, поновлення співпраці між церквами та штатами США і регіонами України та поглиблення духовної єдності українців та їх американських побратимів, яка заснована на одвічних християнських цінностях, закладених в основу вільних та незалежних націй.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Національні молитовні сніданкиЄвропа та світСуспільство
Останні новини
Останні новини