В центрі Києва тиждень майорітиме 140-метровий прапор ЛГБТ
Суспільство
06.10.2020
Ліберальні сили продовжують активно пропагувати ЛГБТ-ідеологію. Найбільший бізнес-центр столиці “Гулівер” протягом тижня 5-11 жовтня світитиметься ЛГБТ-прапором в рамках ПрайдМісяця2020 у Києві.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці KyivPride.

Щовечора з 5 по 11 жовтня о 18:30 та до 22:00 кожні 5 хвилин на фасаді 35-поверхового бізнес-центру "Гулівер" транслюватиметься 140-метровий ЛГБТ-прапор разом зі слоганом “Бути різними добре разом”.

Ми бачимо як останні місяці  ЛГБТ-організації намагаються збільшити пропаганду одностатевих стосунків суспільству, використовуючи всі можливі заходи, аби долучити максимально багато представників з різних сфер. 

Зокрема, у червні на монументі “Батьківщина-мати” дроном підвісили прапор ЛГБТ на рівні меча, що викликало цілу хвилю обурення у соціальних мережах. Після цієї скандальної акції ЛГБТ-активістів, християнська молодь підняла прапор “Україна за сім’ю” над монументом Батьківщини-матері. Крім цього, у популярній соціальній мережі Instagram ПриватБанк встановив символіку ЛГБТ на логотипі та запустив випуск платіжних карток на підтримку КиївПрайд, а Центр громадського здоров’я України (ЦГЗУ) , який є державною установою та представляє Міністерство охорони здоров'я України, на своїй Facebook-сторінці прорекламував гей-парад.

Сьогодні ми бачимо як кампанія нав'язування антисімейної ідеології продовжується і найбільший бізнес-центр столиці транслює те, що є чужим українській культурі та несе загрозу національним сімейним цінностям.

Закликаємо молитися про те, аби різні установи та заклади в Україні відстоювали сімейні та моральні цінності, а не йшли на догоду ліберальним організаціям. 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство