В Італії просімейні організації піднімають людей на протести проти закону , що за критику ЛГБТ передбачає арешт на 1,5 роки та примусову роботу на організації ЛГБТ
02.08.2020
Як повідомляє Vatican news, в Італії розпочалася мобілізація просімейних організації проти прийняття суперечливого закону про так звану «гомотрансфобію». Ввечері 30 липня 2020 року парламентська комісія з питань правосуддя дала закону «зелене світло». "Новий закон - це реальна загроза для свободи слова та свободи освіти", - попереджає організація Йоанна XXIII, яка на протязі багатьох років допомагає маргіналізованим та знедоленим людям.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Джованні Паоло Рамонда, який очолює громаду підкреслює, що цей закон покликаний не стільки на подолання дискримінації щодо людей із гомосексуальною орієнтацією, а скільки на примусову індоктринацію дітей з раннього віку в гендерну ідеологію. "Папа Франциск має рацію, коли каже, що зараз відбувається" ідеологічна колонізація ". Про те, наскільки це агресивно, свідчить той факт, що новий закон ставить на меті повністю заблокувати свободу слова та вираження поглядів, крім тих, які пропагує ЛГБТ ", - наголошує Рамонда.

Читайте також: Британські вчені провели дослідження впливу популярності трансґендеризму на суспільство

Італійська комісія єпископату виступила проти закону про «гомотрансфобію» та зазначила, що права сексуальних меншин гарантуються конституцією і не має потреби терміново створювати нові закони про рівність. Просімейна спільнота підкреслює, що в даний час італійська влада мала б займатися економічною реформою та виведенням країни з гострої кризи, а не пропагуванням світоглядних законів.

Законопроект про так звану «гомотрансфобію» передбачає, серед іншого, півтора роки тюремного ув'язнення за дискримінацію ЛГБТ, а також можливість додаткового покарання, такого як позбавлення посвідчення водія, заборона виходити з дому в певні години або примусові громадські роботи на користь гей-організацій.

Джерело: vaticannews.va

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!