В Одесі відбувся ІІ Молитовний сніданок
Новини Всеукраїнського Собору
22.10.2019
22 жовтня 2019 року відбувся ІІ Молитовний сніданок Одещини. Захід об'єднав навколо духовних цінностей депутатів Верховної Ради України, представників міської та обласної влади, єпископів різних конфесій, бізнесменів і громадських діячів.

Розпочався сніданок зі спільної молитви священнослужителів за мир, процвітання і добробут Одещини та України, за українських воїнів, за щасливе майбутнє наступних поколінь. До молитви приєдналися всі присутні у залі.

На Молитовному сніданку говорили про важливу роль християнських цінностей у сучасному суспільстві, адже вічні цінності є запорукою процвітання країни та добробуту її громадян. Для учасників заходу виступали професійні музичні гурти та виконавці.

Координатор Національного Молитовного Сніданку України, Перший заступник координатора Всеукраїнського Собору Павло Унгурян зазначив, що Молитовний сніданок покликаний для того, щоб об'єднати людей абсолютно різних поглядів навколо спільних цінностей - віри, любові, добра, сім'ї. 

Нагадаємо, що Національні молитовні сніданки в державних органах влади – традиція багатьох демократичних країн світу. Вже понад 68 років вони проходять в США, а також у Європарламенті, парламентах Німеччини, Великобританії та багатьох інших провідних країнах світу.

Понад 10 років в Україні проходять Національні молитовні сніданки під патронатом Голови Парламенту, за участю керівництва держави, провідних політиків, урядовців, дипломатів, бізнесменів, керівників християнських церков і релігійних організацій України.

В Одеській області Перший Молитовний сніданок пройшов у вересні 2018 року.

 

Всеукраїнський Собор закликає продовжувати поширювати традицію молитовних сніданків у містах України, адже саме християнські духовні цінності є надійною основою для ефективного розвитку держави.

Новини Всеукраїнського Собору