В Одеській обласній раді відбулася ранкова молитовна зустріч
Суспільство
20.01.2021
20 січня 2021 року вперше в новому скликані Одеської обласної ради відбулася ранкова молитовна зустріч.

В заході взяли участь депутати обласної ради, державні службовці, керівництво християнських конфесій Одеської області. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Учасники ранкової молитви читали 3 розділ Євангелії від Матвія, говорили про свято Хрещення Господнього і його значення у нашому духовному житті.

Проведення подібних заходів в областях та містах нашої держави відіграють надзвичайно важливу роль, адже слугують платформою для єднання і порозуміння політиків, держслужбовців, бізнесменів та громадських діячів різних конфесій.

Нині молитовні зустрічі та молитовні сніданки регулярно відбуваються майже в усіх областях України. Всеукраїнський Собор закликає продовжувати добру традицію у містах держави та поширювати дану ініціативу у місцевих органах влади і надалі.

Молимось про об’єднання управлінців з різних політичних сил навколо Святого Письма і духовних істин заради позитивних змін у нашій країні, адже одвічні біблійні цінності потрібні кожній людині, а особливо лідерам і управлінцям для мудрого керівництва та ефективної праці.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини