В США батьки об’єднались з вчителями проти нової політики щодо трансгендерів в школах
Європа та світ
12.08.2021
У середу шкільна рада округу Лаудун екстрено проголосувала за прийняття нової політики з захисту трансгендерів, за день до того як мали пройти публічні слухання з цього питання.

В сторону ради лунали сотні палких аргументів від батьків проти нової політики щодо трансгендерів. Про це йдеться на сайті foxnews.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Противники організували мітинг, вони закликали піти у відставку членів шкільної ради та відмовились приймати нову політику.

"Я мама-християнка, і я вірю в те, що Бог створив людей чоловіком або жінкою", - сказала Рене Кемп, мати трьох дітей. "Ми поважаємо кожного, але я тут, щоб висловитись проти того, щоб хлопчикам і дівчаткам було дозволено ходити в одну туалетну кімнату, адже моїй доньці може загрожувати небезпека".

Вчитель тренажерного залу Таннер Кросс потрапив в заголовки газет після того, як виступив проти нової політики на травневій нараді. Внаслідок чого його звільнили, але суд виніс рішення на користь вчителя, і тепер він повернувся на посаду.

Таннер заявив, що він "не згоден з тим, що хлопчик може бути дівчиною, і навпаки, це суперечить моїй релігії. Це брехня; і знущання над дітьми - і це гріх проти нашого Бога".

Одна з вчителів, Лора Моріс звільнилась за власним бажання і виступила з протестом на публічному слуханні. Її змушували ходити на тренінги з так званої "соціальної справедливості", де їм стверджували що "білі, працездатні, жінки-християни мають забагато прав в школах, і це потрібно змінити"

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини