В Україні стартує музичний онлайн-концерт відомих християнських виконавців GOSPEL MUSIC CHALLENGE
Новини Всеукраїнського Собору
20.04.2020

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Представляємо проект GOSPEL MUSIC CHALLENGE!

В умовах карантину ми не маємо можливості збиратись разом. Але в час технологій, знаходячись вдома, ми можемо в єдності прославляти Господа.

GOSPEL MUSIC CHALLENGE – це унікальний онлайн-концерт. Музичні гурти з різних куточків світу об'єдналися для спільної цілі - прославлення Господа.

Вже сьогодні, 20 квітня, перший онлайн-концерт в рамках GOSPEL MUSIC CHALLENGE проведе група «Сіон».

Група «Сіон» була заснована в 2004 році. Творчий шлях передбачає виконання музики різних жанрів: acapella, інструментальна музика тощо. Цікавим є те, що колектив складається з рідних та двоюрідних братів.

Початок 20.04 о 20:00.

Підписуйтесь на офіційний Ютуб-канал, щоб першими відвідати онлайн-концерт. 

Як відбуватиметься GOSPEL MUSIC CHALLENGE? 

Онлайн-концерти відбуватимуться щонеділі та щочетверга о 20:00. 

Відомі християнські виконавці будуть проводити наживо концерт в режимі онлайн передаючи естафету один одному. Таким чином хвала Богу лунатиме з різних куточків України та до неї зможуть приєднатися онлайн всі українці. 

Завдяки такому формату глядачі матимуть можливість задавати питання своїм фаворитам у прямому ефірі!

Серед виконавців Bria Blessing, 4UBAND, Пірс, Kana, Gospel Company, Kvant, Spasenie, Unison Band та багато інших: 

Bria Blessing - американська українська співачка та композитор. Стала відомою в Україні після участі в четвертому сезоні талант-шоу «Голос країни» у команді Святослава Вакарчука. 

KANA - Вересень 2005 року вважається початком музичної діяльності гурту.  В з того часу, гурт вже випустив чотири альбоми. Контекст пісень розкриває спосіб життя музикантів, який переповнений Богом, тому що саме Він дає їм натхнення для будь-якого музичного твору.

KVANT - створено в 2011 році, засновником став Андрій Чмут, талановитий саксофоніст, композитор та аранжувальник. У 2014 році за пісню “Хвали Творця” гурт здобув перемогу у конкурсі «Християнська пісня року». KVANT випустив свій перший авторський альбом, який є на всіх цифрових платформах  та набув популярності.

SPASENIE Band - засновані в 1989 році, в Бресті, Білорусь. Колектив випустив 18 альбомів і мюзикл «Повернення додому». Регулярні гастролі в Європі та США, дають можливість мільйонам слухачів почути щиру та живу музику від всього серця. 

 

GOSPEL Company - міжнародна група, засновником якої є Андрій Чмут, саксофоніст групи. У складі групи 5 талановитих вокалістів: харизматичний і яскравий підопічний Святослава Вакарчука на шоу «Голос країни» Anyanya Udongwo і не менш голосисті Kemi Oke, Dorothy Idibie, Cleulia Daniel і Dina Chmut.

 

Підписуйтесь на офіційний Ютуб-канал, щоб першими відвідати онлайн-концерт. 

Всеукраїнський Собор - це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Новини Всеукраїнського Собору