Парламент Великобританії на цьому тижні голосуватиме за введення паспортів без статі
13.07.2020
Депутати від Ліберально-Демократичної партії після недавнього провалу, знову намагаються протиснути законопроект, що передбачає видачу «гендерно-нейтральних» паспортів з відміткою нейтральної статі «Х». Депутати наголошують на важливості цього кроку, який принесе кардинальні зміни в суспільство.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ліберальні депутати наголошують на тому, що у Великобританії є сотні тисяч людей, які не ідентифікують себе з жодним гендером, але консервативний Уряд відмовляється визнати їх нейтральну ідентичність.

Це питання вже розглядалося в Британському судді, в березні місяці цього року, коли ліберальні активісти, на чолі з ЛГБТ-активісткою Крісті Елан-Кен, подали в суд на Міністерство Внутрішніх Справ Великобританії, з вимогою видавати паспорти зі статтю «Х». Тоді суд не задовольнив позов ЛГБТ-спільноти та дозволив Міністерству Внутрішніх Справ не видавати гендерно-нейтральні паспорти громадянам Великобританії. Тоді, Міністерство Внутрішніх Справ вітало рішення суду з цього питання.

На цьому тижні, в Парламенті будуть зроблені нові спроби змусити Уряд запровадити стать "X" в паспортах для так званих «небінарних людей».

Джерело: theguardian.com

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!