Вибори президента Польщі: лідирує Анджей Дуда, який об'явив війну ЛГБТ-ідеології та Стамбульській конвенції
29.06.2020
До другого туру президентських виборів у Польщі виходить чинний президент Анджей Дуда та мер Варшави Рафал Тшасковський

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як повідомляє "Європейська правда" із посиланням на Onet.pl, про це свідчать результати екзит-полів, підготовлених Ipsos.

Згдіно з екзит-полами, за чинного президента Анджея Дуду віддали голоси 41,8% виборців. Натомість за опозиціонера Тшасковського 30,4%.

На третьому місті   незалежний кандидат Шимон Головня. За ного віддало голоси 13,3% виборців. Ще 7,4% у кандидата від ультраправої "Конфедерації" Кшиштофа Босака, 2,9% від лівого кандидата Роберта Бедроня.

Анджей Дуда за сім'ю та проти ЛГБТ 

Президент Польщі Анджей Дуда напередодні виборів підписав декларацію «Карта Сім’ї», в якій підтримав польську сім’ю як союз між чоловіком і жінкою, різними програмними ініціативами, а також засудив гендерну ідеологію, на якій базується ідеологія ЛГБТ, і пообіцяв заборонити її пропаганду у всіх державних установах. Діючий Президент, рівно ж як і кандидат в Президенти на наступну каденцію, проявив позицію, свідомо продемонстрував лідерські якості. На відміну від більшості наших українських політиків, він не боїться говорити правду.

Ліберальні медіа і так звані представники «прогресивного суспільства» впали в істерику. Серед них захисники прав геїв, транссексуалів, лесбійок, інтерсексуалів, квір та ще багатьох видів їхніх гендерів, які вигодувані щедрими грантами. Впродовж останніх двох тижнів вони волали через усі доступні їм ресурси про жахливу «середньовічну ахінею», «гомофобію плюс», «мракобісся», «дискримінацію» і тому подібне. Мер Варшави Рафал Тшасковський, також кандидат в Президенти, який вийшов у другий тур з результатом 30% голосів виборців, так перейнявся питанням дискримінації, що оголосив про прийняття рішення прикрасити «сіру» Варшаву 666 лавочками для відпочинку в кольори символіки ЛГБТ.

Народ Польщі уважно послухав риторику і обіцянки усіх 11 кандидатів на посаду Президента країни, з’ясував для себе, хто є хто, прийшов на вибори та проголосував. За позицію Президента Анджея Дуди 42%!

На прикладі Польщі, як і на прикладі інших країн, зокрема США, ми спостерігаємо війну неомарксистської (гендерної) ідеології та християнської моралі. Для українського контексту ситуація в Польщі дуже схожа з нашою, але у нас вона ускладнена фактом війни на сході. Тому наші українські реалії ще більш складні. Кожному українцю, який вірить і дбає про незалежну, вільну і процвітаючу Україну, в жовтні необхідно робити чіткий, системний, осмислений, а не емоційний вибір на виборах до місцевих органів влади. Потім такий самий вибір українського Президента та нового складу ВРУ. Часу на експерименти над Україною більше нема!

Визначальним рішенням, за кого голосувати, повинні бути:

1. Патріотична проукраїнська позиція кандидатів у владу.

2. Однозначна підтримка інституту української сім’ї, яка формується виключно на союзі чоловіка і жінки.

3. Публічне засудження гендерної ідеології та зобов’язання заборонити пропаганду ЛГБТ, протистояти цій ідеології у всіх її проявах.

4. Усвідомлення розбудови української держави на засадах християнської моралі, професійної компетентності та щоденній наполегливій праці усього суспільства.

Якщо український народ навчиться вимагати від кандидатів саме таку позицію, то ми усі разом, крок за кроком, забезпечимо достойне майбутнє для нас, країни і наших дітей. Усі інші варіанти програшні для всіх!

Що зробив Анджей Дуда

Як повідомляли ЗМІ (swissinfo.chwyborcza.pl), Президент Польші Анджей Дуда підписав Карту родини.

«Сім'я заслуговує на особливу підтримку з боку держави. Сім'я творить і будує суспільство», заявив президент Анджей Дуда.

Дуда є представником правлячої партії «Право та справедливість», яка за своєю ідеологією є консервативною. «Право та справедливість» неодноразово заявляла, що ЛГБТ-ідеологія є ворожою для Польщі та підриває споконвічні традиційні цінності, які базуються на вірі в Бога.

Читайте також: Скандал у МОЗ: безпечність гомосексуальних стосунків серед молоді рекламували препаратом від СНІДу, який не є лікарським засобом

Президент також заявив, що не дозволить гей-парам одружуватися чи усиновляти дітей. "Це зарубіжна ідеологія. Ми не дамо згоди на те, щоб це явище в будь-якому своєму прояві відбувалося в нашій країні".

Нещодавно представник більшості, віце-міністр юстиції Марцін Романовський також заявляв, що планує скасувати Стамбульську конвенцію через наявність в ній гендерної розпусти та недомарксистської пропаганди.

У той час як країни Європи починають відмовлятися від сумнівної Стамбульської конвенції, Україна чомусь вирішила включити турборежим у цьому питанні. 

Ми позбавимо ваших дітей природної статі та дамо 100 гендерів. Що ховає Стамбульська конвенція?

Якби вам хтось сказав: «Підтримай чудову міжнародну конвенцію, яка позбавить твоїх дітей статі, буде з молодших класів навчати їх, що хлопчик може насправді бути дівчинкою або трансгендером і т. д., і варто пробувати різні образи», що секс хлопчика з хлопчиком та різні сексуальні експерименти це круто, заборонить батькам заважати дітям експериментувати зі своїм гендером, бо це гендерне насилля, ліквідує сім’ю як союз чоловіка та жінки, і тому подібне, то, скоріше б за все, більшість людей в Україні відкинуло би таку ініціативу.

Є різні види небезпек: одні видно відразу, інші приховані, але найбільш небезпечні часто схожі на деякі міжнародні документи та закони, які під 99% чудових ініціатив приховують щось згубне. Це як бочка меду та ложка дьогтю: 99 відсотків документу це один мед, а далі бах, і дьоготь. І на початку здається: «Та ну, це ж так смачно має бути», але проходить трохи часу, і ми розуміємо, що солоденьке стало жахливим, але вже пізно.

Так само сьогодні виглядає питання зі Стамбульською конвенцією. Нас всі запевняють, що ця конвенція для боротьби з домашнім насиллям! Хороша мета? Чудова. Мають християни підтримувати боротьбу з насильством? Звичайно! Тоді подивіться, яка назва в Стамбульської конвенції конвенції Ради Європи “Про запобігання та протидію насильству щодо жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами”. Після прочитання назви у більшості рука, мабуть, тягнеться проголосувати за ратифікацію. 

Однак є гірка правда, яка складає, може 1% конвенції, і перекреслює те добре, що там зазначено. Це ціна документу стать ваших дітей! Бо конвенція міняє її на гендер, і зобов’язує всі держави, що ратифікували її, привести своє законодавство у відповідність з нею. Конвенція вище законів України. Якщо вона ратифікована, то вона обов’язкова до виконання! Звичайно, що питання заміни статі на гендер буде відбуватись поступово, можливо протягом кількох років, щоб суспільство звикло до цієї думки. 

Якщо ви не хочете допустити наведеного вище, то активно поширте цю інформацію. Потратьте трохи часу, аби донести цю інформацію вашим друзям, знайомим, членам церкви, чиновникам, бо більшість людей введена в оману лобістами даної ініціативи.

Також закликаємо підписувати петиції проти Ратифікації Стамбульської конвенції №22/097214-еп та №22/098046-еп. 

Крім цього, просимо писати листи до народних депутатів України.

Проект звернення 

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини