У Парламенті відбулася ранкова молитва
Новини Всеукраїнського Собору
17.10.2019
17 жовтня 2019 року відбулася перша ранкова молитва парламентарів у ІХ скликанні, яку також відвідали депутати минулих скликань Верховної Ради України.

Традиційно, одинадцять років поспіль, молитовна група з депутатів збирається щочетверга під час сесійних тижнів. Ініціатором сьогоднішньої зустрічі є координатор молитовної групи у Парламенті, голова Міжфракційного депутатського об’єднання “За духовність, моральність і здоров'я України”, депутат VIII скликання, перший зуступник координатора Всеукраїнського Собору Павло Унгурян.

На ранкову молитву збираються депутати, які представляють різні фракції Парламенту, належать до різних конфесій, але об'єднуються задля спільного вивчення Слова Божого і молитви.

Сьогодні депутати читали і роздумували над Нагірною проповіддю Ісуса, яка містить глибокі духовні істини та високі норми благочестивого життя. Ми переконані, що побудувати міцну, процвітаючу державу можливо лише на одвічних духовних цінностях.

Всеукраїнський Собор закликає молитися, щоб депутати Верховної Ради IX скликання продовжували цю добру традицію проведення молитовних груп. Молимося про Божу мудрість для парламентарів у прийнятті важливих рішень для країни та за те, аби у Верховній Раді депутати об'єднувалися навколо відстоювання духовних і моральних цінностей.

Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини