Випускники університету виплатили великий борг бабусі яка готувала їм їжу в їдальні
Добрі справи
08.04.2021
Минуло 30 років з тих пір, як Джессі Гамільтон готувала страви для студентів Університету штату Луїзіана, але її вплив був настільки сильним, що група випускників вирішила відплатити їй зворушливим сюрпризом

Близько десятка випускників та їхні сім'ї здивували стареньку Гамільтон, зібравшись разом, щоб відсвяткувати її 74-й день народження та вручити особливий подарунок.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Ми любимо вас і поважаємо, і ми знаємо, що ви пережили, — емоційно сказав випускник Ендрю Фусайотті. — Коли ви сказали мені рік тому, що ви все ще працюєте на двох роботах, прибираючи та готуючи їжу у віці 73 років, нам довелося щось з цим зробити".

Випускники організували справжнє свято, організували їжу, носили футболки зі словами «день Джессі Гамільтон» співали пісні, говорили про благословення які отримали від Бога, і вручили старенькій афроамериканці чек на суму понад 50000 доларів, щоб погасити іпотеку.

Бабуся закрила лице рукою, намагаючись стримати сльози. «Боже мій, всім дякую, Боже мій, слава Тобі», — промовляла Гамільтон.

Читайте також: Як жити, щоб бути «красивими людьми»: поради для молоді (ВІДЕО)

Більше 90 людей допомогли зібрати гроші, щоб виплатити борг за дім.

Гамільтон почала прибирати будинки зі своєю мамою з 14 років у 1961. Працюючи кухаркою і прибиральницею, вона ніколи не заробляла справжні гроші.

"Це було для мене таким благословенням, — сказала Гамільтон в інтерв'ю газеті. — Я хвилювалася про те, як я зможу заплатити борг за свій будинок. Я вдячна за те, що Бог зробив і спонукав їх зробити для мене".

За матеріалами: toddstarnes.com

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини! 

Добрі справи
Останні новини
Останні новини