"Для мене, віра – це все", – заявив впливовий християнин-політик, коли його обрали до Європарламенту
Європа та світ
29.10.2021
Хорватський політик Ладіслав Ілчіч був обраний членом Європарламенту. Він є однією з найяскравіших політичних фігур в Хорватії, що займається просуванням християнських, традиційних цінностей

Його перемога в виборах до Європарламенту дозволить християнам підняти свій голос на Європейській політичній арені.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ілчіч – президент партії «Рух за успішну Хорватію», яка об'єднує політичні партії, громадські асоціації та окремих осіб, що консервативно, національно та демократично орієнтовані та сповідують християнство. Він є також віце-президентом Європейського Християнського Політичного Руху.

Читайте також: Рідні 17 місіонерів, яких викрали на Гаїті, зробили вражаючу заяву!

На запитання «Оскільки ви наголошуєте на тому, що ви послідовний та активний християнин, що значить для вас робота в Європарламенті? Яке місце має ваша віра в політиці?» Ілчіч відповів: «Для мене, віра – це все. Віра – це не просто натхнення або мотивація, вона має ключове значення в моєму житті. Я знаю, що мені доведеться працювати з багатьма невіруючими, і у мене немає з цим проблем.

Бог дав свободу волі кожній людині, і я не можу з цим не погодитись. У парламенті є люди з різним світоглядом, з різними цінностями, і це добре, що люди мають таку свободу. Але все ж християни в Європі, на жаль, не мають гідного представництва в політиці. Ми, як жителі колишнього комуністичного режиму, можемо простежити ліві тенденції останнім часом. Ліві партії вважають, що саме вони встановлюють поняття істини, і тільки їх істина – це істина. Вони кажуть: «Ви можете бути віруючими, але тільки вдома, і тримати це в приватності й ні в якому разі не приносити віру в політику». І це проблема, над якою я буду працювати».

За матеріалами ecpm.info

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світНадихаючі історії
Останні новини
Останні новини