Всеукраїнський Собор проведе Форум «Україна напередодні виборів»
Новини Всеукраїнського Собору
30.09.2020
25 жовтня відбудуться місцеві вибори, які визначать вектор розвитку громад на найближчі роки. На цих виборах вперше в історії України така безпрецедентна кількість християн балотується до місцевих рад від різних політичних сил - це сотні євангельських віруючих, які балотуються до органів місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Участь у виборах і подальша робота євангельських віруючих в органах  місцевого самоврядування є дуже важливою, адже саме вони, будучи депутатами місцевих рад, зможуть багато зробити для просування духовних цінностей у своїх містах, населених пунктах і регіонах, сприяння діяльності місцевих релігійних громад, захисту і утвердження сімейних цінностей, розширення допомоги соціально незахищеним верствам, роботи з молоддю, впровадження у закладах освіти програм з християнської етики та підготовки до подружнього життя на засадах християнських цінностей. 

Враховуючи зазначене, Всеукраїнський Собор проведе Форум «Україна напередодні виборів». У його роботі візьмуть участь керівники протестантських церков України, члени Ради Євангельських Протестантських Церков України та Української Міжцерковної Ради, Координатор Всеукраїнського Собору, кандидати-християни, що балотуються. 

Форум буде присвячено духовній настанові кандидатів у депутати місцевих рад, аби дати їм дороговказ та  убезпечити від можливих конфліктів у міжпартійних відносинах, закликати до тісної взаємодії зі своїми церквами, підбадьорити до праці та відстоювання християнських цінностей. Планується, що Форум завершиться звершенням молитви за наших братів і сестер — кандидатів у депутати місцевих рад. 

Всеукраїнський Собор закликає молитися, аби Господь благословив проведення виборів і майбутнє нашої країни, дарував мудрість і відповідальність для усіх, хто братиме участь у виборах, благословив віруючих кандидатів до органів місцевого самоврядування.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Новини Всеукраїнського Собору