Вулиці Маріуполя прикрасили яскравими бордами «Всі разом за сім’ю!»
08.07.2020
Маріуполь вперше долучився до всеукраїнського марафону проведення вуличних сімейних акцій

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На вулицях міста на шести конструкціях зовнішньої реклами вставновили кольрові дизайнерські білборди та сітілайти «Всі разом за сім’ю!». Тепер вони вкотре нагадують жителям та гостям міста про цінність родини та сімейного затишку. 

Маріупольська міська рада поклопоталася про те, аби соціальна зовнішня реклама їхнього міста мала саме сімейну тематику. А тому виділили під конструкуції «Всі разом за сім’ю!» два білборди та чотири сітілайти. Макети видрукував рух «Всі разом!», а логістикою по місту займався Станіслав Кабанов, помічник Геннадія Мохненка.

Читайте також: 8 липня до Дня Родини відбудеться Національний телемарафон “Міцна родина - сильна Україна!”

Рух «Всі разом!» дякує міському голові Вадиму Сергійовичу Бойченку за просімейну позицію та підтримку інституту сім’ї в Україні. Цінно, коли чиновники плекають суспільство, де сім’ї і сімейні цінності є ключовим пріоритетом суспільної традиції і державної політики.

Нагадаємо, борди уже красуються в Херсоні та Іллінцях, що на Вінничині. Усі ці заходи відбуваються за ініціативи руху «Всі разом!».

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: vsirazom.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!