Десятому Національному молитовному сніданку в Україні бути!!! - голова Верховної Ради
Новини Всеукраїнського Собору
10.11.2021
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук обговорив організаційні питання щодо проведення X Національного молитовного сніданку в Україні зі співголовою оргкомітету Національного Молитовного Сніданку США Дагом Бьорлі.

До обговорення також долучилися координатор Українського Молитовного Сніданку у м. Вашингтон у рамках NPB Майкл Жовнер, координатор платформи Українсько-Американського партнерства Павло Унгурян та народні депутати України, члени оргкомітету Національного Молитовного Сніданку України Анна Пуртова та Олексій Красов.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Цінність молитовних сніданків полягає в тому, що вони є майданчиком для діалогу між країнами. Адже щороку об’єднують тисячі учасників з майже усіх куточків світу. Представники різних конфесій, люди різних професій та поглядів мають змогу зустрітися й обговорити політичні, економічні, екологічні та інші виклики. А діалог — це шлях до порозуміння», — зазначив Руслан Стефанчук.

Голова Парламенту України сподівається, що X Національний молитовний сніданок в Україні вдасться провести у травні наступного року.

«Неодноразово наголошував на тому, що саме в єдності — наша сила. Тож безперечно підтримую речі, які об’єднують та допомагають зробити наш рідний дім ще кращим», — додав він.

Джерело: Секретаріат Голови Верховної Ради України

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Новини Всеукраїнського Собору