Як грантові організації змушують Європейський суд з прав людини змінювати закони країн в угоду ЛГБТ
04.05.2020
Європейський суд з прав людини знаходиться під потужним впливом організацій, що відстоюють ідеологію "відкритого суспільства", яку пропагує Джордж Сорос

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Згідно з новаторським звітом Європейського центру права та правосуддя (ECLJ), мережа неурядових організацій, що фінансуються Джорджом Соросом, отримала величезний вплив у Європейському суді з прав людини (ЄСПЛ), суді, який по суті визначає багато законів, пов'язаних з гендером, імміграцією та релігією по всій Європі.

Доповідь докладно описує, що метою ЄСПЛ є сприяння та впровадження ідеології "відкритого суспільства" яку проштовхує фінансист-мільярдер Джордж Сорос.

За даними французького журналу «Valeurs Actuelles», Сорос став творцем "хаосу у світі під виглядом альтруїзму".

Журнал розповідає, як майже всі судді ЄСПЛ отримали фінансування в певний період своєї кар'єри від Фондів “відкритого суспільства” (OSF), яким Сорос надав 18 мільярдів євро власних грошей.

Як зазначає журнал, вплив на Європу є величезним: "Австрія, Греція та Італія змушені легалізувати одностатеві шлюби. Польщу закликають впровадити право на аборт. Францію зобов'язують засвідчувати зміну статі "на папері ". Угорщина змушена скасувати довічне ув'язнення. Росії оголошують догану за те, що засудила дії активістів-феміністок Pussy Riot Punk. Австрія повинна легалізувати усиновлення одностатевими парами. Закони шаріату в Греції затверджені. Чи є ці рішення поодинокі? Навпаки. Кожного разу Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) нав’язує свій закон європейським країнам, і щоразу до справи залучається неурядова організація, пов’язана з мережею фондів “відкритого суспільства”.

Грегор Пуппінк, директор Європейського центру права та справедливості каже, що багато суддів ЄСПЛ безпосередньо пов'язані з Фондом “відкритого суспільства” Сороса.

У звіті вказується, що не випадково так багато країн легалізують одностатеві шлюби, усиновлення одностатевими парами та аборти за бажанням. Все це відбувається за сприяння ЄСПЛ, особливо суддів, які мають тісні зв’язки з організаціями, яких підтримує Сорос.

Справа угорського академіка Андраша Сайо, який був одним із засновників Центрального європейського університету Сороса та давнім другом Сороса, є яскравим прикладом.

Сайо був пов'язаний з Фондом "відкрите суспільство" з 1988 року і, зокрема, був членом ради директорів Ініціативи правосуддя “відкритого суспільства” в Нью-Йорку з 2001 по 2007 рік. Через три роки після його роботи у Фонді “відкрите суспільство” він став суддею ЄСПЛ та відіграв ключову роль в італійській «справі розп’яття», в якій Суд постановив, що розп'яття не можна виставляти на показ в італійських державних школах.

Пізніше рішення було скасовано під час апеляції Грегора Пуппінка, юриста та директора Європейського центру права з Франції. Після цієї перемоги італійський уряд нагородив французького юриста орденом за заслуги «cavaliere della Repubblica», що є італійським еквівалентом Почесного легіону.

Пуппінк каже, що подібний конфлікт інтересів не є рідкістю для ЄСПЛ, оскільки багато "суддів Сороса" працюються над питаннями які є важливими для Фонду "відкрите суспільство".

ЄСПЛ все більше охоплює порядок денний Сороса

Пуппінік, який вже 20 років працює над справами ЄСПЛ та має добрі стосунки з багатьма його суддями, каже, що останні роки Суд все більше наслідує ідеологічну точку зору Фонду «відкрите суспільство». Як результат, рішення ЄСПЛ систематично підтримують думку про те, що "різноманітність та мультикультуралізм є і повинні залишатися важливими європейськими цінностями".

Пуппінік каже, що Сорос любить представляти себе "главою держави без держави", оскільки йому не потрібно, щоб держава виконувала його порядок денний. Сорос знає, що 47 країн, які підписали Європейську конвенцію про права людини, зобов'язані привести свої закони у відповідність до рішень ЄСПЛ. Це робить ЄСПЛ надважливим інструментом, коли Сорос може проштовхувати свій порядок денний, не переймаючись демократично обраними урядами або набридливими громадянами в 47 державах.

Звіт Пуппінка викриває "суддів Сороса", які працюють в ЄСПЛ

Пуппінк, що є автором викривального звіту про Сороса та його вплив на ЄСПЛ, проглянув резюме 100 суддів, які були в ЄСПЛ з 2009 року, щоб визначити якими були їх попередні зв’язки з неурядовими організаціями. Він також використовував публічні дані, які отримав через Парламентську асамблею Ради Європи.

Після шести місяців ретельного дослідження та звіту на 200 сторінок додатків він виявив, як мережа неурядових організацій Джорджа Сороса розширила свій вплив на Європейський суд з прав людини і підкорила його під власну ідеологію.

На основі свого вичерпного дослідження Пуппінк встановив, що ЄСПЛ явно має дисбаланс суддів з «відкритого суспільства», тому як 22 судді мають прямі зв’язки з Фондом «відкрите суспільство» та його мережею. Якщо розширювати критерії на тих суддів з непрямими зв’язками, хто отримує фінансування з мережі Сороса, то кількість суддів, пов'язаних із підтримкою Сороса, різко зростає.

Читайте також: У Верховній Раді зареєстрували ще три варіанти законопроекту 3316, аби за будь-яку ціну назавждизаборонити віруючим критику ЛГБТ

Європейський суд з прав людини має величезну владу

Прибутковість інвестицій Сороса у його зв’язки із суддями ЄСПЛ була величезною, оскільки ці Страсбурзькі судді з прав людини можуть опиратись на власну розсудливість у справах. «Якщо національні правові системи та суди часто мають сотні років судової практики, яка обмежує те в який спосіб судді вирішують справу», Пуппінік сказав журналу Valuers, «то Конвенція про права людини це дуже короткий документ із дуже загальними термінами. Це означає, що ЄСПЛ розглядає Конвенцію як "живий інструмент, який слід інтерпретувати [...] у світлі сучасних умов життя".»

"Вплив на мислення судді, його ідеї та його підготовку є значним, сказав Пуппінк.  Права людини як дисципліна носять сильний ідеологічний характер. Ви можете змусити Конвенцію сказати одне і протилежне. Якщо суддя вважає, що легалізація сурогатного материнства необхідна в ім'я свободи або, навпаки, він засуджує це в ім'я гідності, то він може сказати по різному в одному тексті".

Це означає, що рішення щодо сексуальності, одностатевих шлюбів, біотехнологій, імміграції та возз'єднання сімей в основному залежать від тлумачення ЄСПЛ.

Суддів обирають переважно через політичний процес, а орган відповідальний за їх вибір, Парламентська асамблея Ради Європи, відома як дуже політична організація.

Судді також чітко демонструють свої політичні упередження. В останні роки для суддів ЄСПЛ стало звичним явищем носити дріт з кольорів веселки, який постачає Рада Європи для носіння ні шиї. Понад десять років ці судді відмовляються від виразів, таких як "пан" і "пані", кажучи, що вони занадто гендерні.

Як повідомляє News Front, найгірший висновок доповіді полягає в тому, що у 88 випадках судді ухвалювали рішення у справах, переданих у суд неурядовими організаціями, на які вони раніше працювали, не заявляючи про конфлікт інтересів і не відмовляючись від розгляду справ (див. Стор. 15 доповіді та додатки 1 і 2). В одній справі, винесеній в 2018 році, 10 з 14 НУО, які порушили справу, фінансувалися Фондом «відкрите суспільство», у той час як шість з 17 суддів, які самі слухали справу, мали зв'язки з тією ж групою, що фінансує Сорос.

Відмова суддів відкликати свою кандидатуру є ганебним професійним провалом, який показує, що вищий європейський орган з прав людини насправді втратив незалежність і є частиною цієї «індустрії прав людини»  піраміди грошей і тісної мережі професійних відносин, на вершині якої сидить Джордж Сорос зі своїми мільярдами.

Передбачається, що НУО представляють «громадянське суспільство», незалежне від держав. Насправді дуже велике їх число це суб'єкти, які не мають демократичної легітимності, такі як Фонд «відкрите суспільство».

Європейський центр права і правосуддя організував компанію зі збору підписів щодо припинення конфлікту інтересів у ЄСПЛ. На момент публікації статті її підписало вже 19046 підписантів. Підписати петиції можливо за посиланням: eclj.org.

Як заявив Джордж Сорос, серед своїх проектів він найбільше пишається прогресом, якого досягнуто в Україні.

Довідка

Європейський центр права та справедливості це міжнародна неурядова організація, яка займається просуванням та захистом прав людини в Європі та в усьому світі. Організація базується на "духовних та моральних цінностях, які є загальним надбанням європейських народів та справжнім джерелом свободи особистості, політичної свободи та верховенства права, принципів, які лежать в основі всієї справжньої демократії".

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами eclj.org, rmx.news, sott.net, news-front.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!