Як знайти причини дитячої агресії і нічних кошмарів: батьків запрошують на навчання
Все для сімей
12.04.2021
Часто батьки навіть не підозрюють, що багато хронічних хвороб дітей, а також дитячі напади паніки або агресії, харчові розлади і нічні кошмари мають духовну основу. Але знаючи, як духовний світ впливає на дітей, ви можете боротися і перемагати.

«Школа відновлення цілісності» (ШКВЛ) запрошує всіх охочих в онлайн-групу підтримки курсу «Дитяче здоров’я на рівні душі і тіла». Навчання веде Ніна Роткін – глава Ellel Ministries в Україні і духовний наставник з багаторічним досвідом служіння. Про це пише Світогляд

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Кому в першу чергу буде корисний цей курс? Батькам, у яких є усиновлені діти або діти з проблемною поведінкою, вихователям, учителям, соцпрацівникам, духовним наставникам, лідерам домашніх груп і церковним лідерам.

Ставши учасником цього онлайн-курсу, ви:

– Дізнаєтеся, як розпізнати в поведінці дитини симптоми, на які варто звернути увагу, і розібратися в коренях проблем в емоційній і духовній сфері дитини.
– Навчитеся ефективно молитися за дітей, які пережили душевні і фізичні травми.
– Почнете на практиці застосовувати духовну владу, дану вам Богом.
– Отримаєте ключі допомоги батьків, у яких є усиновлені діти або діти з проблемною поведінкою.

Зверніть увагу! Під час занять ви бонусом розберетеся у ще одній важливій проблемі, яка впливає на дітей і дорослих. Курс Ніни Роткін «Рух Нової Ери: вірус New Age» буде для вас безкоштовним бонусом у цій же онлайн-групі.

Всього три зустрічі щочетверга о 8 ранку (за київським часом) і 10 pm (Каліфорнія) 15, 22, 29 квітня 2021. Для реєстрації звертайтеся за номером +380676002626

Інформація про курси на сайті «Школи відновлення»:

– «Дитяче здоров’я на рівні душі і тіла» https://study.territoriao.info/course/detskoe-zdorove-na-urovne-duha-dushi-i-tela
– «Вірус New Age» https://study.territoriao.info/course/virus-new-age-ugroza-ili-detskie-strashilki

Що таке онлайн-групи «Школи відновлення цілісності»?

«Це безпечний простір, де можна отримати щирий і чесний відповідь на проблему, яка мучить роками. Крім цього, тут ви отримуєте духовну і емоційну підтримку, необхідну для її подолання. Робота в групі дозволяє заглибитися в актуальні саме для вас питання стосовно заданої теми і, завдяки іншим учасникам, зрозуміти, що ви не самотні у своїх потребах і шуканнях!», – йдеться на сайті ШКВЦ.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Все для сімей
Останні новини
Останні новини