Яке місце дівчини християнки в сучасному світі сексуальної культури?
Молоде життя
07.04.2021
Кожного дня через соціальні мережі, веб-сайти, лайф-хаки відео блогерів та масмедіа нам намагаються нав’язати якими повинні бути справжні дівчата та жінки. Секулярний світ кричить про те, що ідеальна жінка повинна бути гарячою, сексуальною, нахабною і розпусною.

Останнім часом такі стандарти швидко розповсюджуються серед підлітків у школах. Як правило, чим більше дівчата слідують цим стандартам, тим популярнішими вони стають серед своїх однолітків. Цю боротьбу за популярність можна назвати «виживає найкрасивіша».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Однак у Бога є інші стандарти для своїх доньок:

1. Цінність та гідність

Ваша цінність та гідність не залежать від того, яка у вас зовнішність чи наскільки ви сексуальна. Це повинен зрозуміти кожен. Ми створенні за образом Божим і саме в цьому є наша значимість. Однак ми живемо у світі підмінених понять. У своїй одержимості здобути цінність і визнання, дівчата роблять з себе кумира, зациклюючись на своїй зовнішності та одязі. Але ми, як християни, повинні орієнтуватися тільки на Божі стандарти і цінності.

У першій книзі Царств 16:7 написано, що Бог не дивиться на зовнішній вигляд людей, бо наше серце і характер цікавить його набагато більше. Бог полюбив нас (1 Івана 4: 6), вибрав нас (Ефесянам 1: 4) і хоче, щоб ми відповідали образу Його Сина (Римлянам 8:29), а не вигаданим стандартам цього світу. Не забувайте, що ви улюблені доньки нашого Бога.

2. Скромність

Біблія досить чітко визначає поняття скромності та сексуальності. У посланні до Ефесян 5:3 сказано: «А розпуста та нечисть усяка й зажерливість нехай навіть не згадуються поміж вами, як личить святим». Під словами «розпуста та нечисть усяка» мається на увазі, як наші вчинки, так і зовнішній вигляд. Бог бажає, щоб люди мали сексуальні стосунки тільки у шлюбі і тільки між чоловіком та жінкою. В інших місцях Біблія попереджає нас про руйнівні наслідки через порушення цих істин, як сказано в посланні до Євреїв 13:4. Жінкам також рекомендується одягатися скромно і розвивати внутрішню красу (1 Петра 3: 3-6). Це те, що Бог запланував для своїх дочок - не тому, що він хоче нас позбавити насолоди, а тому, що любить нас і насправді знає, що принесе нам більше радості!

3. Думайте про інших

Дівчатам слід знати про те, як наш зовнішній вигляд та дії впливають на чоловіків. Якщо ви одягаєтесь сексуально, ви можете привернути небажану увагу та навіть стати жертвою сексуального насильства. Ви повинні любити і турбуватися про наших братів у Христі не тільки під час служіння та молодіжного зібрання, а й повсюди.

Деякі дівчата намагаються виправдатися, стверджуючи, що це їх право носити те, що вони хочуть, а хлопці самі винні в тому що вони думають про такі «погані» речі. Але інколи християни повинні жертвувати своїми бажаннями заради того, щоб допомогти ближнім залишатися благоговійними. Тож перед тим, як купувати одяг добре подумайте, який посил він несе для оточуючих.

4. Шлюб

Секс і сексуальність за Божим задумом, мають місце лише у шлюбі. Бог категорично забороняє оголювати своє тіло та мати сексуальні стосунки поза шлюбом. Закликаємо вас, сестри, дочекайтеся Богом посланої половинки. Будь-який натяк на сексуальність до шлюбу завдає шкоди не лише братам, а й вам самим. Дівчата, любіть Бога усім своїм серцем та розумом та проявляйте цю любов у вашому зовнішньому вигляді та одязі.

За матеріалами: fervr.net

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Молоде життя
Останні новини
Останні новини