Євросоюз планує виключити Україну з списку країн "зеленої зони"
Covid-19
19.10.2021
Сплеск кількості випадків останнім часом означає, що країна більше не залишатиметься у переліку

Європейський Союз має намір цього тижня виключити Україну зі списку країн "зеленої" карантинної зони, громадянам яких можна подорожувати до країн ЄС без ковідних обмежень.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомив журналіст "Радіо Свобода" у Брюсселі Рікард Йозвяк, пише  lb.ua.

"Пізніше цього тижня Україну планують вилучити з рекомендованого Європейським Союзом списку COVID-безпечних для подорожей країн. Її було додано (у список - ред.) в середині липня, але сплеск кількості випадків останнім часом означає, що країна більше не залишатиметься у переліку”, - написав він у Twitter.

Читайте також: МОЗ попередило, що "червона" зона не обмежиться п'ятьма областями

8 жовтня Європейський союз оновив список країн "зеленої" карантинної зони, з якими рекомендується відкрити кордони. З переліку не виключили жодну з країн, однак, до нього додали Бахрейн та Об'єднані Арабські Емірати.

Нагадаємо, на початку року Євросоюз переглянув обмеження на в'їзд у Шенгенську зону з третіх країн. Критерії для відкриття кордонів стали більш жорсткими.

У лютому Рада ЄС оновила рекомендації щодо обмежень свободи пересування в країнах ЄС в умовах пандемії COVID-19. Згідно з оновленою рекомендацією, до існуючих рекомендацій ("зеленого", "помаранчевого", "червоного" та "сірого" рівня) додається новий колір - "темно-червоний".

Джерело: lb.ua

Фото

 

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

Covid-19Європа та світ
Останні новини
Останні новини