У день гeй-пapaду 19 вересня у Києві закликають на Акції на захист прав сімей і дітей
Загрози та виклики
16.09.2021
У найближчі вихідні у центрі столиці проходитиме кілька заходів для захисту сімейних цінностей і протидії ЛГБТ-пропаганді. Адже у неділю у Києві також заплановане проведення так званого «Маршу рівності»

Передбачаються три формати мирних сімейних правозахисних акцій: 1) Молитовна цілодобова варта; 2) Акція протесту; 3) Правозахисна моніторингова кампанія для спостереження за дотриманням прав громадян на мирний протест. Тож всі можуть обрати зручний формат для того, щоб задекларувати свою позицію на захист життя, сімей і дітей у цей важливий час.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Далі – деталі кожного формату: vsirazom.ua запрошує спланувати свій час і долучитися!

1. Молитовна варта на захист сімей і дітей

Подія триватиме цілу добу, в тому числі у нічний час. Початок – о 14:00 18 вересня, закінчення о 14:00 19 вересня. Координатором заходу є організація «Християнський Фронт» із участю християн різних конфесій, священнослужителів та військових капеланів. Місце первинного збору і дислокації – Парк Шевченка у Києві, вулиця Володимирська. Долучитися до акції та отримати більше деталей можна тут: https://fb.me/e/2Rxqh664f.

2. Об’єднана правозахисна моніторингова група

Працюватиме 18 і 19 вересня у центральному периметру Києва (вулиці Володимирська, Хрещатик, Льва Толстого) з метою захисту життя та здоров’я, честі та гідності громадян України, гарантованих Конституцією, які протидіють небезпечним суспільно-політичним вимогам ЛГБТ-руху, та які допомагають державним органам захищати суспільну мораль, національні цінності, традиції, культуру та здоровий спосіб життя. Здійснюватимуть спостереження за діями державних силових підрозділів з метою недопущення порушення конституційних прав громадян на свободу мирних зібрань, свободу слова.

Мета – недопущення можливих випадків дискримінації з боку правоохоронців та цивільних відносно громадян через їхні світоглядні, релігійні та інші переконання. Загальну координацію здійснює офіс організації «Всі разом!». Спостерігачі мають розпізнавальні знаки у вигляді жилету зеленого кольору із написом «ВСІ РАЗОМ! СПОСТЕРІГАЧ». Місце первинного збору і дислокації – Парк Шевченка у Києві, біля пам’ятника Михайлу Грушевському.

Читайте також: Європарламент прийняв резолюцію, що вимагає від країн Євросоюзу легалізації одностатевих шлюбів

Щоб долучитися до моніторингу, подайте свою заявку ТУТ. Також повідомляйте важливу інформацію офісу «Всі разом!» +380988584848 (дзвінки, sms, viber).

3. Акція протесту проти ЛГБТ-пропаганди

Акція проходитиме для відстоювання сімейних цінностей та висловлення незгоди з публічною пропагандою збоченого способу життя (через проведення «гей-параду»). Поширення інформації про небезпеку такою пропаганди для дітей і підлітків.

Акція протесту проводитиметься з 6:00 до 14:00 19 вересня. Учасники використовуватимуть звукопідсилювальну апаратуру та інформаційні банери та транспаранти із відповідними гаслами. Ці протестні заходи організовані коаліцією сімейних, патріотичних, ветеранських, релігійних організацій.

Місце первинного збору і дислокації – вулиця Володимирська в районі пам’ятників М. Грушевському і Т. Шевченку з можливим переміщенням центральним периметром Києва.

Нагадаємо, після мирної просімейної акції в Одесі поліцією були затримані громадяни  без жодних на те підстав. Рух «Всі разом!» вимагає створення слідчих комісій у Верховній Раді та МВС через незаконне затримання громадян в Одесі. А кілька днів тому у Харкові до просімейної акції долучилися місцеві депутати із «Європейської Солідарності».

Джерело: vsirazom.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

Загрози та викликиАнонсиСуспільство Все для сімей
Останні новини
Останні новини