Захистіть свою доньку. Коротке відео, що збереже вашу дівчинку від фатальної помилки в соцмережах
03.04.2020
Інтернет створює відчуття безпеки, начебто людина захищена екраном від будь-яких наслідків у фізичному житті. Але чи це так? Після надсилання фото виникає залежність від отримувача: він може вимагати будь-яких дій та шантажувати розповсюдженням цих матеріалів. Він може розіслати їх друзям, створити фейкову сторінку у соцмережах чи навіть надіслати батькам. Але ж це ще не всі наслідки...

В Україні запустили освітній проєкт для захисту дітей в інтернеті. На ютуб-каналі Stop Sexting Ukraine вийшло нове відео про те, як дівчатам правильно реагувати, коли хтось, з ким вони довгий час спілкувалися в інтернеті, просить надіслати оголене фото. 

Як повідомлялось раніше, команда освітнього проєкту #stop_sexтинг, Київстар, уповноважений Президента України з прав дитини та Міністерство цифрової трансформації України створили навчальний сервіс для дорослих та дітей #stop_sexтинг. 

Серія відео на каналі StopSextingUkraine присвячена питанням захисту в Інтернеті — від того, як убезпечити дитину від перегляду порнографії та регулювати її час в онлайні, до того, як діяти, якщо відвертий контент став об’єктом розповсюдження.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!