Заклик Олександра Турчинова до загальної молитви і посту за Україну 25 березня
Новини Всеукраїнського Собору
25.03.2020
Координатор Всеукраїнського Собору Олександр Турчинов закликав українців до загальної молитви і посту про Божий захист над Україною!

Дорогі брати і сестри!

Сьогодні, 25 березня, Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій оголошено Днем загальної молитви і посту за Україну.

Давайте всі разом в наших домівках або на робочому місці помолимося, щоб Господь захистив нашу країну, наших рідних і близьких, знайомих і незнайомих у ці складні часи глобальних випробувань. Попросимо разом Всевишнього, щоб Він зцілив хворих, благословив, дав сили і відваги лікарям та всім, хто жертовно служить Україні, захищаючи її на фронті і в тилу.

Звернемося смиренно та щиро до нашого Отця, щоб Він зміцнив нас під час цих важких випробувань, дав гідно пройти визначений для нас і заслужений нами шлях.

Безвір’я, пихатість, бездуховність, нехтування Його Любові, Його вимог і попереджень завжди ведуть до катастрофи. Саме ці віруси, що вражають не тільки тіло, але і душу, привели до всесвітньої пандемії людство, переважна частина якого відвернулася від свого Бога, відмовившись від каяття. 

Тільки віра дає справжнє зцілення, позбавляє від розпачу і страху. Віримо і переможемо!
Нехай Господь благословить і захистить нас, наші родини і нашу рідну Україну. Йому слава і подяка!

Амінь.

Новини Всеукраїнського Собору