Всеукраїнська Рада Церков замість Ходи проведе телемарафон "Україна за сім'ю"
Новини Всеукраїнського Собору
02.06.2020
7 червня відбудеться Всеукраїнський телемарафон "Україна за сім'ю".

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Традиційно, вже 4 роки поспіль, за ініціативи Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій в Україні проходить Всеукраїнська Хода на захист прав дітей та сімей.

Цьогоріч, через карантинні заходи ця хода не скасовується, а трансформується. 7 червня о 17:00 на телеканалі "Надія" у прямому ефірі розпочнеться телемарафон "Україна за сім'ю".

Організатором події виступає Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій при підтримці Всеукраїнського Собору.

У телемарафоні візьмуть участь голови церков та релігійних організацій, суспільні експерти, лікарі, психологи, політики та лідери думок. У програмі – музичні номери, інтерактивні конкурси, розіграші призів, спілкування з глядачами.

Організатори телемарафону переконані, що сім'я – це найвища цінність українського народу. Це основа міцної та процвітаючої держави. Сім’я – безцінний дар і єдине справжнє багатство.

Метою марафону є привернення уваги суспільства та влади до моральних і духовних основ родини і шлюбу як союзу чоловіка і жінки, які необхідні для гармонійного виховання та здорового розвитку дітей.

Нагадаємо, що минулого року Всеукраїнська Хода на захист прав дітей і сімей під гаслом: "Сім'я – серце України!" об'єднала тисячі людей, серед яких державні та громадські діячі, посли іноземних держав, журналісти, освітяни, студенти тощо.

Всеукраїнський Собор закликає приєднуватися цілими сім'ями та родинами до телемарафону "Україна за сім'ю". Карантин не завадить нам об'єднатися в один час, аби засвідчити про свої цінності. Просимо поширювати інформацію, аби якомога більше сімей могли приєднатися до телемарафону.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини