Жахливі наслідки гендерної ідеології: засуджено сексуального збоченця, який виправдовував себе, що він 8-річна дівчинка
24.01.2020
У США було притягнуто до відповідальності 45-річного чоловіка, якого упіймали за дитячу порнографію. Але прецедентом у цьому судовому процесі став спосіб захисту. Засуджений у своє виправдання заявив, що ідентифікує себе восьмирічною дівчинкою.
Суд відбувався у місті Гранд-Рапіс, США, штат Мічіган. Джозеф Гобрік (Joseph Gobrick) зберігав на своєму домашньому комп’ютері близько 300 зображень та відео, що містили зґвалтування дітей.
 
Виправдання настільки абсурдне, що його можна було б просто пояснити психічною хворобою, або страхом перед ув’язненням, якби не тривожні заяви відомих психологів, яких, зокрема, можуть залучати й до медичних експертиз на подібних справах.
 
Так Брайан Носек з Національного університету Вірджинії заявляє своїх працях з медичної теорії:
“Ступінь, з якою дорослі відчувають себе молодше, може визначати важливі повсякденні життєві рішення, та те, що людина робитиме далі“.
Досі не було прецеденту у виправдання у суді подібним чином. Але тривожні тенденції останніх років набирають оберти:
  • усе більше людей заявляє, що відчувають себепредставниками іншого віку, статі, або навіть біологічного виду,
  • рівність за віком та “соціальною статтю” (так званим “гендером”) захищається закономнабагато більше, ніж очевидно потрібно з точки зору здорового глузду,
  • “свобода вибору” “соціальної статі” (що включає й “соціальний вік”) пропагуєтьсяу школах та навіть дитячих садках.
Тобто можна зробити припущення, що прецедент виправдання подібним чином рано чи пізно з’явитьсяу судовій практиці США.
 
Обтяжуючими обставинами було те, що Гобріка було арештовано коли в нього проживала сімнадцятирічна дівчина, що мала статус зниклої, а також те, що він після арешту продовжував говорити про дитячу порнографію та малювати її.
 
Слава Богу, наразі злочинця засуджено до 11 років в’язниці. Це майже мінімальний строк, бо за законами США йому могли дати від 10 до 20 років ув’язнення.
 
Останні новини
Останні новини