У Конгресі США відсвяткували річницю просімейної Женевської Декларації, яку підписала і Україна
Європа та світ
02.11.2021
За підтримки консерваторів в Конгресі та Сенаті США, в четвер у Вашингтоні зібралися парламентарі, Посли та міжнародні делегати, щоб відзначити першу річницю Женевської Консенсусної Декларації яка була підписана 35 країнами на підтримку цінностей та сім’ї

У жовтні 2020 року США, Бразилія, Єгипет, Угорщина, Індонезія та Уганда виступили співавторами Женевської Декларації, яка високо підносить «гідність і цінність людської особистості».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Те, що відбулося минулого року, було історичним, а сьогодні є ще більш важливим, оскільки ці стовпи цінностей зазнають більш агресивного нападу, ніж будь-коли раніше, – сказала Валері Хубер, архітектор Женевської Консенсусної Декларації, спецпредставник адміністрації Трампа та директор Інституту жіночого здоров’я. –  Це був перший раз, коли країни сказали не тільки «ми згодні» з приписами, закріпленими в Женевській Консенсусній Декларації, але й зобов’язуємось працювати разом, щоб їх досягти».

У Декларації сказано, що «кожна людина має невід’ємне право на життя», а сім’я є «природною та фундаментальною складовою одиницею суспільства».

Читайте також: За відвідування богослужіння у депутата не забиратимуть мандат – новий виборчий кодекс Бразилії

«Ні в якому разі не можна пропагувати аборт як метод планування сім’ї», – йдеться в декларації, додаючи, що «будь-які заходи або зміни, пов’язані з абортами в системі охорони здоров’я, можуть бути визначені лише на національному або місцевому рівні відповідно до національного законодавчого процесу».

Хубер також привітала Гватемалу, яка нещодавно приєдналися до коаліції і висловила оптимізм, що в 2022 році приєднається ще більше країн.

Вона також зачитала вголос лист від колишнього віце-президента Майка Пенса, який назвав Женевську Консенсусну Декларацію «одним із коронних досягнень» міжнародного вектору адміністрації Трампа в питаннях захисту життя.

За матеріалами dailysignal.com

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини