"Я вдячний Богу за кожен день": Житель Техасу, якому залишилося жити 2 місяці, все ще живий через 6 років
Надихаючі історії
18.11.2023
Чоловік з Х'юстона, штат Техас, якому залишилося жити всього два місяці після того, як шість років тому у нього виявили пухлину головного мозку, дякує Богові за те, що він зберіг йому життя.

У 2016 році у Ізраеля Лемуса була діагностована гліобластома четвертої стадії, агресивна форма раку головного мозку. Коли йому поставили діагноз, Лемусу сказали, що у нього в мозку пухлина розміром з м'яч для гольфу, і жити йому залишилося всього два місяці.

"Типовий прогноз - 14-24 місяці. А вони сказали мені, що два місяці. Мені тоді було 29 років", - сказав Лемус в інтерв'ю KHOU-TV. З того моменту як йому діагностували пухлину, Лемус переніс три операції і перепробував всі доступні види лікування від раку. За даними клініки Майо, гліобластома-це захворювання, яке можна уповільнити в розвитку, але не вилікувати.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Незважаючи на свій діагноз, Лемус одружився, купив свій перший будинок і змінив кар'єру.

"Для мене це 100% Бог", - сказав він виданню. "Чесно кажучи, я вдячний Богу за кожен прожитий день. Перше, що я роблю, коли прокидаюся, і останнє, що я роблю перед сном, - це дякую Богові за цей день". Відзначивши, що він не відчуває себе хворим, незважаючи на те, що він все ще має рак, Лемус сказав: "знімки можуть показати одне, а лікарі можуть сказати інше, але, на мій погляд, у мене ремісія".

Доктор Джей-Джігуан Чжу, онколог з UT Health Houston / Memorial Hermann, також назвав випадок Лемуса дивом. "Це диво", - сказав він, перш ніж відзначити, що технічно в Лемуса не має ремісії, оскільки хвороба все ще виявляється на його МРТ.

"Він-моє диво. Я весь час говорю йому про це", - розповіла дружина Лемуса Саманта.

Джерело: Сhristianheadlines

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини