У школі Пенсільванії зняли заборону на окультні символи, через так звану образу релігійних почуттів сатаністів
Загрози та виклики
30.10.2021
Колишній дрес-код забороняв школярам носити будь-які предмети одягу, в яких була присутня символіка сатанізму й інших культів.

У штаті Пенсільванія сатаністська організація з округу Делавер переконала керівництво місцевої школи в тому, що заборона на їхню атрибутику та символи обмежує громадянські права. Про це пише focus.ua

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Джозеф Роуз, який заснував Satanic Delco ("Сатаністичний округ Делавер"), стверджує, що дрес-код забороняв школярам носити будь-які предмети одягу, в яких було щось сатаністське.

Суперінтендант округу у своєму листі відповів так: "…Хоча ніхто зі школярів або їхніх батьків не скаржився, ми все ж таки видалимо дискримінуючий посил із інструкції з дрес-коду для учнів".

Журналісти поцікавились думкою місцевих жителів. Більшість проти того, щоб у одязі школярів була присутня якась атрибутика сатанізму чи будь-якого іншого культу.

Люди кажуть, що доводиться задумуватись, коли питання, пов'язані з реалізацією цивільних прав, заходять надто далеко. "Це як зі свободою слова. Чи дозволено нацистам наносити свою символіку на одяг дітей і в такому вигляді відправляти до школи?" — запитує Донна Вілліс.

У свою чергу, керівник сатаністської організації, чиї релігійні почуття ображала шкільна інструкція, не має наміру зупинятися на досягнутому.

Зараз Джозеф Роуз вимагає вже від іншого округу внести зміни до правил, які на сьогодні забороняють носити шкільний одяг із символами культів.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

 Більше рубрик та новин тут

Загрози та виклики