В Англіканській церкві з’явився перший священник нетрадиційної орієнтації
Загрози та виклики
04.01.2023
Ліверпульський так званий священник розповідає вірянам, що їм не потрібно вибирати між своєю гендерною ідентичністю та вірою. Бінго Еллісон називає себе "небінарним" та користується займенником щодо себе “вони”. Чоловік виріс в релігійній сім'ї, проте, на жаль, зараз він пропагує ідеологію, яку засуджує вчення Христа та церкви.

Остання тенденція пропаганди ЛГБТ досить тривожна для церков у світі: дедалі більше священників роблять публічні заяви щодо "нормальності" нетрадиційної орієнтації, що спотворює біблійне вчення.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Так званий священник Бінго Еллісон активно просуває гріховну тенденцію у церкві. Крім того, він веде широку «просвітницьку діяльність» у школах та коледжах, що зводить молодь з істинного шляху та нав'язує їм думку, що нетрадиційна орієнтація є нормальним фактом у сучасному суспільстві.

Він стверджує, що трансгендерний перехід і камінг-аут - це духовний досвід кожної людини, адже, як він думає, у Бутті 1:27 йдеться про перехід “від чоловічої статі до жіночої”.

Його слова суперечать біблійному вченню, адже спираючись на Святе Письмо, яке розглядає гомосексуальні дії як важкі спотворення (Пор. Бут. 19, 1-29; Рм. 1, 24-27; 1 Кор. 6, 9-10; 1 Тим. 1, 10.), церкви завжди засуджували подібні заяви та союзи, а не популяризували їх.

Заява так званого священника суперечить природному законові і виключає із сексуального акту дар життя.

Закликаємо молитися, щоб церкви були стійкими у Божому слові та віровченні, не відходили за тривожними, гріховними та аморальними тенденціями цього світу. 

За матеріалами: liverpoolecho.co.uk

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини