У 2021 році 10% всіх персонажів американських серіалів будуть ЛГБТ
Загрози та виклики
13.01.2021
ЛГБТ-лоббі продовжує захоплювати сферу розваг. Очікується, що в 2021 році 10,2% всіх телеперсонажів, що з’являються на екранах в праймовий час дня, будуть належати до ЛГБТ

Про це повідомляє звіт, підготовлений ЛГБТ-організацію GLAAD.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Офіційна мета GLAAD, американської медіа-організації, заснованої в 1985 році, — впливати на громадську думку і формувати її. Таким чином, вона сподівається здійснити в суспільстві культурне зрушення в бік прийняття способу життя представників ЛГБТ, пише rodyna.org.ua.

Доповідь під назвою «Де ми на телебаченні» публікується цією організацією щорічно і повідомляє, скільки ЛГБТ-персонажів є серед постійних героїв популярних серіалів. Цей список охоплює продукцію як провідних телеканалів, так і сервісів потокового відео, таких, як Netflix або Hulu.

Результат такий: 90 постійних персонажів серіалів з 879 є представниками «ЛГБТ». У минулому році таких персонажів було 75. Це відповідає збільшенню на 1,4%.

Читайте також: Тепер це не «біоматеріал» — закон штату Огайо зобов’язав жінок гідно ховати своїх абортованих дітей

Досягнутий відсоток — 10,2% — є найвищим серед будь-коли зафіксованих організацією GLAAD.

Доповідь GLAAD також аналізує «гендерний» розподіл персонажів, а також їх расову та етнічну приналежність. Враховується те, наскільки серед героїв серіалів задіяні представники афроамериканців, латиноамериканців і тихоокеанських острівних народів.

Доповідь також формулює цілі на майбутнє. Згідно з цим документом, до 2025 року 20% усіх персонажів серіалів, що демонструються в прайм-тайм, будуть представниками ЛГБТ. Крім того, передбачається, що половина героїв серіалів не будуть білими. Автори доповіді вважають, що це необхідно, щоб «розваги відображали той світ, в якому вони створюються, і ту аудиторію, яка їх споживає».

Джерело: rodyna.org.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини