10 планів читання Біблії про істину, лідерство та різні актуальні теми для молоді
Молоде життя
08.04.2021
Молоді люди мають багато запитань та викликів, але часто шукають відповіді та підтримку не там, де потрібно. Бог дав нам Біблію не просто так - це інструкція для нашого життя, і чим раніше ми її відкриємо, тим краще для нас!

Ми підібрали збірку планів читання Біблії на актуалні теми для молоді про лідерство, пошук істини, ставлення цілей, відносини і т.д.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Божий план для вашого життя

Який Божий план для вашого життя? Це одне з найпоширеніших запитань, яке є у молодих людей, які слідують за Христом. Але ідея Божого плану для нас може бути дещо складною. Під час цього 6-денного Біблійного плану ми дізнаємося, що Божий план не є таким складним, як часто здається, але набагато кращий, ніж ми можемо уявити собі. 

Розпочати цей план

Хто такий Святий Дух?

Святий Дух - це Бог, що живе в тобі, направляє твої думки та наближає тебе до Нього. Він завжди заохочує робити не лише правильні речі, але й Божі. Він поруч, щоб допомогти тобі робити вибір і вчинки, що змінять твоє життя. Поринь у цю практичну, 6-денну подорож, щоб зрозуміти, хто Він є насправді, і чому ти не можеш мати життя з Богом без Його допомоги та присутності.

Розпочати цей план

Що є Істина?

Це те, що я вважаю правдою чи це дійсно правда? Що відбувається, коли виникає такий конфлікт? Як ми можемо дізнатися, чи насправді щось є правдою чи ні? Приєднуйтесь до плану наступні сім днів, де розглядається думка, що істина не є абстрактним поняттям - це справжня людина. Людина з іменем та обличчям. Людина, яка є відносною, незмінною, життєдайною і безмежно люблячою. Людина на ім’я Ісус.

Розпочати цей план

FCA: 100% - Підбадьорення (UA)

Коли щось сильно любиш, то віддаєш цьому всього себе. Чого вимагає від тебе заняття спортом? 100% твого часу, уваги, хисту, амбіцій. Коли ми віддаємося на всі сто, тоді неможливе стає можливим. Чого вимагає від тебе Ісус Христос? 100% твого серця, душі, розуму і сили. Ісус Христос віддав Своє життя, щоб ми могли досягнути неможливого – особистих стосунків з Ним. І Він очікує від нас не меншого.

Розпочати цей план

Піднімайся

В житті кожного спортсмена настає момент, коли він повинен піднятись та прийняти виклик. Піднятись, коли тебе збили з ніг та після поразки. Піднятись всім разом як команда. Для того, щоб піднятись потрібна сила та посвята. Віддай усе і зроби цей момент вартим того, щоб він потрапив в історію. Усе, що потрібно від тебе – це довіра, слідуй за своїм тренером, Ісусом Христом. Бог з тобою.

Розпочати цей план

FCA: ЛІНІЯ СТАРТУ: Твоє нове життя у Христі

Лінія старту може стати найбільшою зміною твого життя. Це основа для твоїх стосунків з Ісусом. Якщо ти новонавернений християнин або потребуєш духовного «поштовху», цей розділ допоможе сфокусуватися і вкаже напрям у твоєму «забігу» із Христом – на полі й за його межами. Це тільки початок забігу довжиною у життя, який буде наповнений пригодами, жертвами і посвятою у твоєму житті.

Розпочати цей план

Здібність: студентське лідерство

Бог покликав вас до великих справ. Не тільки, коли ви стаєте старші, а прямо зараз. Цей план буде стимулювати вас і покаже вам, як потрібно прямувати і йти вперед з того місця, де ви зараз знаходитесь у вашому житті. Бог може і буде використовувати вас дивовижними способами. Питання в тому, чи дозволите ви Йому?

Розпочати цей план

Вплив однолітків

Тиск з боку однолітків може бути корисною річчю, але він також може бути страшною реальністю. Бог покликав нас жити життям, присвяченим Йому - тому знання і розуміння Його стандартів є набагато важливішим. У цьому семиденному плані ви знайде силу протистояти тиску і робити правильний вибір протягом всього життя.

Розпочати цей план

Спокуса

Спокуса приходить у багатьох формах. Можна шукати причини наших помилок для виправдання самого себе, але краще долати спокусу з допомогою Духа Святого. У цьому допоможе цей семиденний план. Знайдіть час для спокійних роздумів, дозвольте Богові говорити, і ви здобудете силу подолати найбільші спокуси.

Розпочати цей план

Насильство

Жодна людина ніколи не заслуговує насильства стосовно неї. Бог любить вас і бажає, щоб про вас піклувалися і берегли. Жодна помилка, жоден недолік, жодне непорозуміння ніколи не повинні спричинити фізичне, сексуальне чи емоційне насильство. Цей семиденний план допоможе усвідомити, що Бог бажає справедливості, любові та розради для кожної окремої людини.

Розпочати цей план

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Молоде життя