10 віршів з Біблії, які говорять про Божу перемогу і надихають перемагати нас
Християнський світ
29.08.2021
Біблія дає нам чітко зрозуміти, що існує духовний світ: наш ворог реальний і хоче, щоб ми відокремилися від Бога. Але хороша новина в тому, що Ісус на хресті переміг смерть і запропонував нам нове життя. Він пропонує нам новий шлях у відносинах з Отцем.

Звичайно, ми зіткнемося з духовними ворогами і будемо боротися з ними на цій землі, але нам необхідно знати, що Господь вже здобув перемогу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Пропонуємо вам 10 віршів з Біблії, які нагадують про Божу перемогу та надихають нас йти вперед попри труднощі й довіряти Господу.

1. "Зброя бо нашого воювання не тілесна, але міцна Богом на зруйнування твердинь, ми руйнуємо задуми" (2-е до коринтян 10:4)

2. "Бо то Ним створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено!" (До колоссян 1:16)

3. "Бо я пересвідчився, що ні смерть, ні життя, ні Анголи, ні влади, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили, ні вишина, ні глибина, ані інше яке створіння не зможе відлучити нас від любови Божої, яка в Христі Ісусі, Господі нашім!" (До римлян 8:38‭-‬39) 

4. "Роззброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько, перемігши їх на хресті!" (До колоссян 2:15)

5. "Противтесь йому, тверді в вірі, знавши, що ті самі муки трапляються й вашому братству по світі. А Бог усякої благодаті, що покликав вас до вічної слави Своєї в Христі, нехай Сам удосконалить вас, хто трохи потерпів, хай упевнить, зміцнить, уґрунтує." (1-е Петра 5:9‭-‬10) 

6. "І вірний Господь, що зміцнить вас і збереже від лукавого." (2-е до солунян 3:3) 

7. "Ось Я владу вам дав наступати на змій та скорпіонів, і на всю силу ворожу, і ніщо вам не зашкодить."  (Вiд Луки 10:19) 

8. "Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас." (Якова 4:7) 

9. "Духа Божого цим пізнавайте: кожен дух, який визнає, що Ісус Христос прийшов був у тілі, той від Бога. А кожен дух, який не визнає Ісуса, той не від Бога, але він антихристів, про якого ви чули, що йде, а тепер уже він у світі. Ви від Бога, дітки, і ви перемогли їх, більший бо Той, Хто в вас, аніж той, хто в світі."(1-е Iвана 4:2‭-‬4) 

10. "Нарешті, мої брати, зміцняйтеся Господом та могутністю сили Його! Зодягніться в повну Божу зброю, щоб могли ви стати проти хитрощів диявольських. Бо ми не маємо боротьби проти крови та тіла, але проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби."(До ефесян 6:10‭-‬12) 

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світ
Останні новини
Останні новини