12 вересня українців запрошують на Свято Подяки у Києві
Анонси
10.08.2021
12 вересня у столиці знову відзначать Всеукраїнське Свято Подяки 2021. Цьогорічне свято буде присвячено 30 річниці незалежності України та збере християн з різних куточків України, аби разом подякувати Богу за Його благословіння та свободу всі ці роки. Святкування розпочне фестивальне містечко PODYAKA Fest, а ввечері на гостей чекає музично-святковий концерт. Все дійство буде відбуватися на Софійській площі у духовному серці Києва.

Фестиваль для сімей та дітей стартуватиме о 12:00. Організатори подбали про те, щоб щось цікаве і корисне для себе змогли знайти і дорослі і діти. На учасників очікують різноманітні конкурси, дитячі ігри, спортивні локації, майстер-класи тощо. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Однією з родзинок програми буде відкритий вокальний урок засновниці школи ImproviNation співачки Ірини Цуканової, в якої уроки вокалу брали чимало відомих зірок. Всі присутні будуть професійно вивчати пісню про Україну, патріотизм, незалежність, щоб ввечері, під час музично-святкової програми разом її заспівати.

О 18:00 розпочнеться святковий концерт, в ньому візьмуть участь кращі християнські музичні виконавці та цікаві спікери. Наприкінці очільники євангельських церков України разом з учасниками свята звершать спільну молитву вдячності за Україну та проситимуть Боже благословіння на наступні роки. 

Запрошуємо 12 вересня 2021 року разом з рідними і друзями відвідати Свято Подяки в Києві та разом прославити Бога і подякувати Йому.

Ініціаторами святкування виступають Рада Євангельських Протестантських Церков України та Українська Міжцерковна Рада за підтримки Всеукраїнського Собору.

Підписуйтесь на сторінки Свята Подяки у соцмережах Фейсбук та Інстаграм

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

АнонсиСуспільство Всеукраїнське Свято подяки
Останні новини
Останні новини