13-річна британська школярка змогла перемогти закон ЛГБТ-лобі в суді
12.05.2020
Школярка виграла справу проти нового закону під назвою "Інструменти щодо захисту трангендерів", який давав обов’язкові інструкції для всіх британських шкіл щодо захисту прав дітей різних гендерів

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Комісія, що розробила цей документ, відкликала його ще до остаточної ухвали суду через велику ймовірність програшу справи. Зокрема, закон зобов’язував британські школи ліквідувати окремі туалети для дівчаток та хлопчиків та подбати про спільні туалети, які б не «дискредитували дітей по ознакам їх гендерної ідентичності».

Закон так само стосувався всіх роздягалень, кімнат для гуртожитків, які також мусили бути спільними. Інструкції відверто порушували права дітей та сімей на конфіденційність протилежної статі та змушували не тільки ходити до спільних туалетів, але й жити дівчаткам та хлопчикам в спільних кімнатах. Це стосувалось не тільки шкіл та гуртожитків, але й навіть сімей.

Після поразки в суді влада змушена відкликати закон, але продовжує наголошувати на тому, що тепер документ на 40 сторінок носить рекомендаційних характер, хоча і не має юридичної сили. Британська школярка обурена такою реакцією влади, яка замість того, щоб вибачитися перед школами та визнати свою помилку, продовжує наполягати на правильності своєї позиції.

Ця справа спричинила великий прецедент на всю країну та набула неабиякого розголосу. Адже, як правило, всі справи проти ЛГБТК програються в судах різних інстанцій. Справу вдалось виграти, дякуючи злагодженій роботі батьків та вчителів, які писали листи та протестували проти нового закону. Багато батьків перейшли на дистанційне навчання через побоювання за здоров’я своїх дітей, що відмовлялись ходити до шкільних туалетів.

Читайте також: Петицію про відкликання законопроекту №3316 підписали майже 24300 людей. Залишилися близько 700 голосів

Ім’я хороброї дівчини суд заборонив розголошувати через її заяву про те, що її безпека під загрозою. Це не дивно, адже ліберальні сили у ЗМІ розгорнули цілу кампанію проти цієї справи. Інформаційна компанія проти об’єднання батьків під назвою «Альянс безпечних шкіл», який домагався скасування закону, вийшла за межі цивілізованості. Альянс батьків звинуватили в «антигейському лоббі» та «підтримці знущань над дітьми та злочинах ненависті», що є відвертою брехнею.

ЛГБТ не вперше використовує цькування в ЗМІ як інструмент свого тиску на тих, хто не розділяє їх поглядів. Ця справа показала справжнє обличчя ЛГБТК-спільноти та їх справжні наміри, що швидше схожі на спроби встановлення диктатури, ніж на боротьбу за рівність.

У соціальних мережах батьки вітали новину про відкликання закону. У цей же час ЛГБТК-спільнота Британії не заспокоюється та продовжує заявляти про дискримінацію дітей, які мають різні гендери або ще не визначились з ним.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами: thesun.co.uk та czone.eastsussex.gov.uk

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

 

 

 

 

Останні новини
Останні новини