21 травня гурт «КАНА» проведе прямий ефір GOSPEL MUSIC CHALLENGE!
20.05.2020
Кана – музична "банда", склад якої наповнюють люди, що живуть музикою і заповнюють нею всі сфери життя. Жанр гурту - це суміш джазу, року, поп-музики, обов’язкові етно мотиви, що і є родзинкою композицій.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Етнічної колоритності репертуару надають тексти, авторами яких є самі музиканти, а також різноманітні народні інструменти. Своїми текстами музиканти відкрито говорять про власний спосіб життя, який переповнений Богом, що дає натхнення для творіння.

Після виходу першого альбому «Поруч з Тобою» Кана активно почала працювати над своїм новим репертуаром.

Восени 2009 року на світ народилось два альбоми – авторський «В Тобі знайду Себе» та підбірка колядок – «Христос Народився».

В 2010 році музиканти тісно співпрацювали із Святою Терезкою від Дитятка Ісус – з чого й з’явився черговий альбом «Радість Моя» на слова Святої.

У 2012 році вийшов перший кліп на пісню «Веснянка», а за ним відбулася співпраця із командою ЖИВЯКом. Під Різдво того ж року вийшло наступне відео «Мізерна». «Без Тебе» – випадково зняте відео посеред ночі, стало візитною карточкою гурту. Пісню вже переклали сімома мовами.

У 2015 році вийшов альбом “Крила”.

Зараз музиканти готуються до нового музичного міксу – виходу чергового альбому. Також в гурті з'явились автентичні майстрові інструменти.

Склад гурту не змінюється протягом уже 5-ти років.

Незмінною його складовою на сьогодні є вокалістка – Христина Підлісецька, гітарист – Олексій Каплунський, барабанщик – Віктор Лісніківський, а також бас-гітарист Едуард Земляной, скрипаль – Захар Валага.

Отже, цього четверга, 21.05 пройде ефір за участі гурту Кана. Початок о 20:00. Не пропустіть!

Нагадаємо, що GOSPEL MUSIC CHALLENGE – це унікальний онлайн-концерт. Музичні гурти з різних куточків світу об'єдналися для спільної цілі - прославлення Господа. 

Онлайн-концерти відбуваються щонеділі та щочетверга о 20:00. 

Підписуйтесь на офіційний Ютуб-канал, щоб першими відвідати онлайн-концерт. 

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!