22 травня хpucтuяни закликають у Києві на мирний мітинг-молитву проти трансreндеpного-маршу, який хочуть провести перед цеpkвою
Загрози та виклики
21.05.2021
За даними ЗМІ, 22 травня о 13:00 на Михайлівській площі перед Михайлівським Собором у духовному серці столиці відбудеться скандальний Трансгендерний-Марш на якому прихильники ЛГБТ будуть демонструвати свої аморальні погляди та лозунги. У зв'язку з цим, о 12:00 небайдужі християни євангельських церков, єпископ Володимир Танцюра та небайдужі громадяни організовують мирний мітинг та молитву за захист сім'ї та суспільства від пропаганди трансгендеризму та аморальності. Саме тому закликаємо виходити на цю акцію, а тих, хто в інших містах, також організовувати подібні молитви.

Вставайте на захист сім'ї!

Піднімайте руки в молитві на захист дітей від збочень та аморальності!

Підвищуйте голос проти руйнування сімейних цінностей!

Якщо сьогодні ми знову закриємо очі, то завтра такі мітинги будуть не перед церквами, а в них!

Якщо сьогодні промовчимо, то завтра ваші діти будуть зобов'язані вчити із садочка гендерну ідеологію та те, що у них може бути якась інша стать чи гендер.

Тому закликаємо поширити максимально цю інформацію та активно приєднуватися до мирної акції та молитви завтра о 12:00.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Досить цинічним та абсурдним є те, що вимагають організатори транс-маршу. Адже в Україні і так всупереч думці суспільства мало не насильно за кошти грантових органіщацій активно навязується ЛГБТ-ідеологія, впроваджуються шкільні програми і посібники проплачені ліберальними фондами, які нав’язують дітям пропаганду трансгендеризму. Однак організаторам маршу цього мало, вони вимагають посилення державної підтримки щодо юридичного визнання гендеру і т.д. 

На жаль, в Україні вже є шкільні програми і посібники, які містять пропаганду трансгендеризму. Зокрема, посібник для тренера «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді», схвалений для використання в українських школах, передбачає пропаганду трансгендеризму дітям: «Ґендерна ідентичність може співпадати зі статтю людини (визначеною при народженні) або може відрізнятися від неї» [3, сторінка 34]. Розроблений за участю Міністерства освіти і науки України комплект навчальних програм наскрізного інтегрованого курсу за вибором «Культура добросусідства» передбачає, що на кінець 9 класу учень повинен розуміти різницю між статтю і гендером [4, сторінка 222]. Подібна пропаганда є надзвичайно небезпечною для дітей.

Крім цього, ЛГБТ-активісти вимагають врегулювання можливості “зміни статі”. Тут варто зазначити, що хірургічне втручання чи гормональна терапія для досягнення “трансгендерного переходу” насправді є незворотнім процесом, що калічить людину. Ми вже стикаємося з випадками, коли люди шкодують про те, що зробили так звану “зміну статі”, але повернути час назад вже неможливо. 

Все частіше трапляються випадки грубого порушення права батьків на виховання дітей та права дітей на захист їх фізичного та духовного здоров’я. Зокрема, нещодавно в Канаді розгорівся гучний скандал  навколо 15-річної дівчинки, яка заявила батькам, що хоче змінити стать. Таке рішенння вона приняла ще два роки тому, але батько заборонив школярці робити операцію і закликав її дочекатись повноліття для прийняття такого надважливого рішення. Однак в школі дівчинці змінили ім’я на чоловіче та використовували щодо неї чоловічі займенники. Батькам про це не говорили. Коли батько дізнався, що відбувається, він був категорично проти гормональної терапії для його доньки, але суд заборонив йому втручатися. Пізніше Роберта Хугланда заарештували за те, що він публічно виступав проти “трансгендерного переходу” своєї доньки.

Враховуючи зазначене, ми бачимо, що пропаганда гендерної ідеології призводить до стрімкого зростання кількості людей, які хочуть скалічити себе заради “трансгендерного переходу”. Кількість звернень до єдиної у Великобританії гендерної клініки для неповнолітніх (NHS Gender Identity Development Service) зросла у понад 30 разів за останні 10 років, зазначається у tavistockandportman.nhs.uk

Враховуючи все вищесказане, нам варто використовувати той час, поки ми можемо діяти законно, і нам не загрожує арешт за спробу захистити дитину від незворотного каліцтва, як це трапилося з Робертом Хугландом.

До мирної акції запрошують всі небайдужі громадяни та християни. Завдяки спільній активності ми зможемо донести до влади і суспільства застереження про небезпеку гендерної ідеології та захистити дітей! Закликаємо приєднуватися до мітингу та поширювати цю інформацію. 

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики