5 найкращих нових серіалів на біблійну тематику
Культура і творчість
26.02.2021
Всеукраїнський Собор приготував список найкращих сучасних серіалів на біблійну тематику

Можливо, про деякі з них ви навіть і не чули.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ісус: Його життя (Jesus: His Life) 2019

Історія Ісуса Христа назавжди змінила людство. Повість ведуть вчені, які досконально вивчили історичні першоджерела. Глядач дізнається не тільки про життя Месії, а й про думки і почуття людей, які так чи інакше взяли участь у Його долі.

Обрані (The Chosen) 2019

Серіал пропонує глядачам зануритися в атмосферу оповідань про євангельських персонажів. Їх життя назавжди змінилася після того, як вони зустрілися з Ісусом Христом. Ця подія стала поворотною в долі кожного зі знайомих нам діючих персонажів. Звичайно ж, на глядачів чекає захоплююча історія кожного з них. Автори сценарію підготували вісім епізодів, кожен з яких по-своєму унікальний і цікавий.

В пошуках Ісуса: віра, факти, вигадки (Finding Jesus: Faith, Fact, Forgery) 2015-2017 

Міні-серіал заснований на бестселері Finding Jesus (В пошуках Ісуса), в якому розповідається про шість реліквій, які, можливо, пов'язані з життям Ісуса Христа. Серіал знятий у форматі документальної драми, тобто містить як фрагменти історичної реконструкції євангельських подій, так і коментарі провідних вчених і теологів.

Читайте також: Всеукраїнська Рада Церков готує всеукраїнську мобілізацію на Ходу на захист сім'ї

Дні спокуси (Last Days in the Desert) 2015-2016

Ісус прямує через пустелю, проводячи сорок днів у молитві та пості. На своєму шляху Він бореться зі спокусами диявола за долю простої родини і проходить випробування земними пристрастями.

Наша ера: Продовження Біблії (A.D. The Bible Continues), 2015

Телевізійний серіал від Марка Барнетта і Роми Дауні, який є продовженням відомого проекту «Біблія» 2013 р. Серіал присвячений життю ранньохристиянської громади. Він зображує події, що відбулися після розп'яття Христа, включаючи події з життя царя Ірода, римських політиків, священиків у Храмі та учнів Ісуса.

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Культура і творчістьХристиянський світ
Останні новини
Останні новини