600 дітей і 100 підлітків щодня: Ірпінська біблійна церква провела денний табір (ФОТО)
Допомога під час війни
07.07.2022
З 27 червня по 1 липня територію Ірпінської біблійної церкви заполонили гамірні дітлахи та радісні підлітки. Адже саме тоді церква проводила денний табір «Майбутнє України»

Кожного дня більше 600 дітей і 100 підлітків розважались, займалися спортом та більше пізнавали Бога у таборі. Основним гаслом тижня організатори обрали біблійний вірш «не бійся, з тобою бо Я» Ісая 41:10. Цей вірш червоною ниткою проходив у розмовах, біблійних історіях та молитвах.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це інформують на сторінці ІБЦ та на svitogliad.com.

Дітям служила невтомна команда з більше 100 волонтерів. Окрім членів Ірпінської біблійної церкви до команди приєднались люди з усієї України. Християни зі Львова, Рівного і та інших міст, дізнавшись від своїх друзів про табір, приїхали послужити та принести трохи радості ірпінським дітлахам. Деякі з них жили під окупацією, деякі були змушені виїхати з батьками на Західну Україну і за кордон, щоб зберегти життя від бомб і російської навали.

Музика, лего-конструювання, експерименти, спортивні ігри, батути, інше – цього року в денному таборі «Майбутнє України» на дітей чекало чимало станцій.

Найменші дітки від 0 до 4 років були дуже-дуже зайняті на дитячому святі. І це була улюблена станція фотографів. Щодня близько 15 малюків «приходили» – приїжджали у колясках, приномились на ручках чи приїжджали на самокатах на фестиваль.

Завдань у них була купа: розмальовувати, ліпити з пластиліну, відчути себе маленькими рибалками, полюючи на пластикову здобич, та познайомитися з іншими дітлахами.

Вихователі турбувались за малючків, а деякі матусі в цей час з користю проводили час, спілкуючись у кафе для мам. Їх щодня впродовж цього тижня приходо близько 20. Вони знайомились між собою, обговорювали різні теми, вигравали призи, робили поробки.

У понеділок жінки міркували над темою милосердя, а в середу обговорювали турботу Бога про кожного. У четвер роздумали над суверенністю Бога та говорили про Його заповіді. Під час творчих завдань мами робили декупаж, рамочки для фото, подарункове пакування та складали мапу України. Ну, і звісно, молились про наших захисників на фронті, про перемогу Україну та навіть співали патріотичні пісні.

Діти віком 7-12 років мали активнішу програму – квест по території, командні ігри, водні естафети. Також вони дізнавалися про види вибухівок, які, на жаль, непрошені гості залишили у місті, і тепер варто бути ду-у-у-у-уже пильним та обережним.

Починалася вся ранкова програма з гімну України. Пастори розповідали біблійні історії, продовжували молитвою за Україну та захисників.

В кінці дня діти разом зі своїми наставниками ще раз поверталися до біблійної історії та обговорювали у своїх групках про героїв (Естер, Давид, Немія, Єлисей), які переживали складні часи – як українці зараз – але продовжували покладатись на Бога.

«Ми хотіли підбадьорити дітей, що під час будь-яких випробувань потрібно надіятися на Бога та пам’ятати, що Він все контролює», – зазначають організатори. Кожний день – це було окреме свято, вибух емоцій. А для нас, як організаторів, було радісно спостерігати за радісними дітлахами, які не можуть дочекатися наступних розваг. Віримо, що наша команда подарувала дітям і підліткам незабутній час, трішки надії у майбутнє – частиною якого вони є і будуть. Та головне – через історії і свою турботу знайомила їх з нашим люблячим Господом Ісусом Христом».

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

 

Допомога під час війниДобрі справиХристиянський світ